Autó akkumlátor töltése. Lemerült az akkumlátorom. Kiszereltem, vettem 1 akkumlátor töltöt. Rá kötöttem. De az aksi töltő kijelzője nem mozdul. Meddig hagyjam igy? Lehet rossz az új töltő?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 14:28
1/21 anonim válasza:
Nem mutat semmit? Van Amper mérő rajta???
A csomagban nem volt egy biztosíték??? Azt tedd be a helyére.
Egyébként ha az Amper mérő 4A alá megy akkor már jó lesz az aksi.
2/21 A kérdező kommentje:
Van benne biztositék.Egy ismerősöm megnézte azt mondja a biztosìtékbak nincs baja,az akkumlator full lemerült állapotban van.A kijelzője meg se mozdult az akkumlator töltőnek.
Az ismerős mondta hogy a mutato ha 0-án lesz kihúzhatom a konektorból.De nekem nem is mozdul 0 -ról
2014. júl. 27. 14:45
3/21 A kérdező kommentje:
Einhell bt-bc 5 a márkája
2014. júl. 27. 14:49
4/21 anonim válasza:
lehet a töltő is rossz. Az a 7.5A-os bizti nem szakadt meg?
5/21 A kérdező kommentje:
Hát fogalmam sincs első töltésem...Esetleg vizet hogy rakjak bele?meddig?
2014. júl. 27. 15:05
6/21 anonim válasza:
Csíptesd rá a kocsi saruira és ha világít a kocsi lámpája akkor a töltő jó.
7/21 anonim válasza:
A töltőbe ne rakj vizet, max az akkuba ioncseréltet, úgy, hogy a cellákat ellepje. Szerintem ha a töltő jó és akku teljesen lemerült, sajnos cella zárlatos lehet, nem javítható. Ilyen esetben, új akkut kell venni.
8/21 anonim válasza:
Miért merült le az aksi????? Rajta maradt valami?
Hány éves az aksi? A cellák kis beöntőnyillásait csavard ki és nézz bele. Nem szulfátosodtak el a cellák teteje? /Fehér só szerű kirakodás./
9/21 A kérdező kommentje:
Októberben vettem.Tehát 1 éves sincs.A rádió maradt bekapcsolva.Fehér kristály nincs.
2014. júl. 27. 15:22
10/21 anonim válasza:
Akkor elvileg az aksinak jónak kellene lennie. Nincs egy Volt mérő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!