Miért nem tudom feltölteni a telefonomat?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja nem tudom normálisan feltölteni a telefonomat. Töltés közben merült. Egyszer aztán véglegesen lemerült és nem tudtam feltölteni. Vettem új akkumulátort, és most megint ezt csinálja. Például valamelyik nap egész éjszaka töltőn volt és 24%-ig töltött fel. Ma lemerült 0%-ra és nem tudom feltölteni. Mi a baja? Más töltővel is próbáltam, meg ki is tisztítottam, de semmi.2014. máj. 31. 14:56
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy valami ócska alkalmazás beakadt a háttérben. Nézd meg a beállításokban, hogy mi használja az akkumulátort a legjobban.
2/5 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanezt csinálja.
2014. máj. 31. 21:20
3/5 anonim válasza:
...és mit ír az akkumulátornál a beállításokban, mi használja?
4/5 anonim válasza:
már olyan mindegy...csinálj egy hard resetet, az megoldja. nekem is vacakolt, pont így..reset, oszt jónapot...azóta príma. persze van egy ikon, ami jelzi, hogy mi fut a háttérben...azokat törlöd.
még valamit: tedd repülő üzemmódba, és akkor töltsd...
ha akkor is, akkor valami tényleg fut a háttérben..reset.
5/5 anonim válasza:
Próbálj meg egy factory resetet nekem megoldotta ugyan ezt a problémámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!