Most ment tönkre a jó öreg Suzuki Swift-ünk. Nagyon jó kis 1.3-as volt és 3 ajtós. Venni szeretnénk másikat de sajnos nem tudjuk,hogy milyet. Van egy 4 hónapos kisbabánk és nem tudjuk szeretnénk e még de a lehetőséget fenntartjuk. A férjem szerint elférnénk egy 3 ajtósba is de én úgy gondolom,hogy később amikor már gyerekülés kell nem igazán lesz kényelmes. A Swift csomagtere arra volt elég,hogy beleraktuk a babakocsit de semmi más nem fért mellé. Így az utazóágy az első ülés előtt utazott a baba táska az ülésen az enyém pedig a kezemben. Én pedig a babahordó mellett. Nyilván 2 gyerekkel ez még kényelmetlenebb. Én pedig nem szeretném nem vinni a babakocsit.
Tehát...tudnátok ajánlani viszonylag kevés szervízigényű, nem egy hatalmas de mégis reális méretű családi autót 1 millió forintig?!
2014. júl. 26. 14:14
1/7 anonim válasza:
Ennyiért már elég jó Toyota Corollákat lehet kapni, megbízhatósága kb a Suzuki szintje ha nem jobb, és tágasabb is.
2014. júl. 26. 14:16
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. Hát én 1-et találtam. Azt elfelejtettem odaírni,hogy 2005-2006-osnál nem régebbit,mert szeretnénk 7-8 éveig használni.
2014. júl. 26. 14:22
3/7 A kérdező kommentje:
ja és lehetőleg nem Chevrolet,mert apum olyat vett tavaly eddig 60 ezret költött rá ráadásul a férjem azt hallotta,hogy nem lesz hozzá alkatrész így azt kizárta. A Corsat néztük de én kicsinek találom a G-s Astra pedig nem nagyon tetszik és ennyi pénzért szeretnénk nem egy olyan műszerfalú autót mint a mi Suzukink. Az Ignis a férjem szerint nem éri meg.
2014. júl. 26. 14:29
4/7 anonim válasza:
ilyen áron és évjárat feltétellel elég nehéz lesz találni jó kocsit. érdemes szétnézni az alfa és a fiat kínálatában, esetleg skoda, vagy VW. remélem tudtam segíteni. :)
2014. júl. 26. 15:06
5/7 anonim válasza:
Azt, hogy 1 millió környékén használható 7 év körüli autót találsz, el is felejtheted. Hacsak nem tetszenek a Dacia Logan-ok, azokból esetleg. Mondjuk pont megfelelne minden igényednek. Vagy nézd meg a Renault Thalia-kat, azoknak is nagy a csomagtere. Aztán ott van még a Fiat Albea, vagy a Skoda Fabia-ból a sedan vagy a kombi. És a Vw Polo-ból, Seat Cordoba-ból is van sedan és kombi kivitel, egyaránt hatalmas csomagtérrel.
2014. júl. 26. 15:31
6/7 anonim válasza:
Ennyiért 7-8 éves autót elég nehéz találni, legalább is jót! Bár ennyiért régebbi VW, Audit, és hasonló minőségi autókat is kapni, hidd el a régi nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz! :)
2014. júl. 26. 15:49
7/7 anonim válasza:
Miért fontos hogy pont ez az évjárat legyen? Az állapot sokkal fontosabb mint hogy 2-3 évvel fiatalabb az autó.
Amúgy használtautónál a 7-8 év elég merész elgondolás, új autónál még csak-csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!