Kezdő tanuló kérdések?
Figyelt kérdés
Először is elnézést, de nem merem megkérdezni az oktatómtól..hogyha "sebességbe" van, akkor az azt jelenti, hogy egyesbe, kettesbe, vagy egyéb ilyenekbe van ? az ürest azt tudom... nem merem megkérdezni tőle, mert eszméletlen mit csinál... jó, bénázok, de tanulok... az elindulás nem igazán megy, megyek rutin órára, ötször próbálkozhatok elindulni, hogyha nem megy, akkor nekem arra a napra vége... mondja, hogy " tudod mekkora szégyen ez? mára vége " és ennyi... mondhatjátok, hogy lánynak nincs helye a kormány mögött, de..de mégis el kell jutnom Aból Bbe2014. júl. 24. 21:06
1/17 anonim válasza:
Nincs kocsi a családban? Egy kicsit gyakorolni kellene. Ha csak állva a sebességeket gyakorolni.
2/17 A kérdező kommentje:
de van, anyummal élek, ő nem visz el, mert ő "azzal jár dolgozni", bátyám pedig sose ér rám...
2014. júl. 24. 21:17
3/17 anonim válasza:
Válts oktatót MOST, nehogy már te fizess azért, hogy megalázzon az az idióta...
4/17 A kérdező kommentje:
az oktató váltás hogy megy ? csak úgy elmegyek másikhoz ? azért tudnátok a kérdésemre válaszolni ? azt mondták, hogy ide jöjjek, mert itt biztos azt az árat fizetem amit vezetek, mert ilyen mágneskártyás megoldás van
2014. júl. 24. 21:23
6/17 anonim válasza:
Válassz egy másik autósiskolát és velük beszélj, ők segítenek. Sokkal könnyebben megtanulsz vezetni, ha nem félsz attól, hogy belédköt az oktatód. Te teszel neki szivességet azzal, hogy őt választottad és fizetsz neki nem is keveset, nem ő neked.
7/17 A kérdező kommentje:
beszélek erről anyuval, de azért arra a sebességes kérdésre válaszolnátok ? :)
2014. júl. 24. 22:20
8/17 anonim válasza:
Egyébként nem kellene azon elgondolkodni, hogy ha már nem az első alkalommal fordul elő, valószínű nem is a másodikon, hogy még ötödször sem tudsz elindulni, akkor nem neked való ez a vezetés téma? Nem bántásból, meg rossz indulatból mondom, de van akinek egyszerűen nem megy, pedig nem egy bonyolult dolog, szinte olyan velünk született mint az úszás.
9/17 anonim válasza:
Igen egyébként, sebességbe, azaz valamilyen sebességi fokozatban van, nem pedig középállásban, azaz üresben :)
10/17 anonim válasza:
Vagy csak már a bele is lóg annak a kocsinak, ami oktatóautónál nem meglepő. Meg ha rágörcsöl, akkor sokkal rosszabbul megy, ha felszabadul, lehet hogy semmi gond nincs. Én is ismerek ilyet.
Én egy G Astrával tanultam 1.4 Twinport, ha nem vezettem volna az oktatás előtt már évekkel, akkor igen nagy bajban lettem volna. A váltója olyan volt, hogy alig tudtam sebességbe rángatni úgy akadt.
Nem szabad feladni pár óra után, még egyáltalán nem biztos, hogy nem neki való. Időt kell hagyni a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!