Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az e34-es...

Mi a véleményetek az e34-es 525-ös benzines bmwk-ről?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok azzal hogy 2.5-ös öreg és régi motor tehát fogyaszt rendesen. És azt is tudom hogy az alkatrészek se túl olcsók hozzá. De ennek ellenére nagyon tetszenek és előreláthatólag ez lenne a következő autóm. Jó rossz véleményt egyaránt meghallgatok.

2014. júl. 24. 17:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

első! Melyik használtautó.hu-t nézted? 15 darab benzines 525 van fenn csak e34-ből, és huszonvalahány TDS...

második! Nem létezik e34-es kabrió BMW ha csak nem leflexeltétek a tetejét!

a fogalmatlanok kedvéért erről a típusról van szó:

[link]

Kérdezőnek: Jó kocsik, elég strapabíró konstrukció, persze a nagyrészük megette a kenyere javát már. Olcsó sz*rt ne vegyél szerintem. Jó futómű, kormányzás, bivaly motorok, meg ugye úgy unblock a vezetés élménye BMW szlogen ennek köszönhetően jellemzően széthajtottabbak a korabeli audiknál, merciknél. 525-ös benzinesből is kétféle van, az M20b25 motorkódod, ami 170 lóerős, meg az M50b25, amik 192 lóerősek, ezek vanos-osak, tehát változó szelepvezérlésesek. Előbbi a strapabíróbb, azok voltak az e30 325i-be, asszem különbség még hogy ezek vasblokkos, öntöttvas hengerfejesek, az M50 meg tán alu. A változó szelepvezérlés. A 170 lovas egyszerűbb felépítésű, hengerenként csak 2 szelepes, tehát 12 összesen, nem 24. Plusz a vanos hiány miatt egy gonddal kevesebb, de a vanososak is jó motorok. Rohadni nem rohad jobban mint bármi más, de nem ritka mivel 18 éves a legfiatalabb e34 is... Fogyasztás nem számottevően több, mint egy mai hasonló súlyú és teljesítményű benzines kocsinak. Ha van elég pénzed és nem 2-3 kilóér akarsz koppra venni egy szétütött sz*rt, akkor vegyél, én támogatom! Addig vedd míg lehet, nem lesznek már sokáig ilyen nagyszerű ikonikus autók!

2014. júl. 25. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!