Hegedus Csaba kérdése:
Civic 1.6 VTi-nek mennyi esélye van egy A4 quattro 3. 0 TDI ellen gyorsulásban?
Figyelt kérdés
Egy barátom a jövőben tervez venni egy fent említett Audit, jelenleg egy 2.0 TDI van neki. Az ugyebár tény, hogy a Civic 1.6 VTi a kétezres TDI-t röhögve lenyomja, de egy 3.0 ellen mennyi esélye lenne?
Válaszokat előre is köszi
2014. júl. 23. 21:56
11/19 anonim válasza:
egy olyan váltóval, mint a VTI hondának van elég nehéz mellészúrni :P :)
12/19 anonim válasza:
"egy olyan váltóval, mint a VTI hondának van elég nehéz mellészúrni :P :)"
Van akinek sikerül a nagy izgalom hevében. :)
13/19 anonim válasza:
Vegyél inkább te is TDI-t a Honda nem jó semmire 5000-től kezd húzni alatta semmi és fogyaszt mint állat .
14/19 A kérdező kommentje:
gondolkodom, hogy én is inkább 3.0 quattro-t veszek, bár ha nyomod neki, hidd el, hogy az sem fogyaszt keveset.
2014. júl. 29. 11:36
15/19 Valter6672 válasza:
16/19 anonim válasza:
Húú, én is kivikre fogom cserélni a kocsimat. Pályán milyet léphet már... :D
17/19 anonim válasza:
Hogy ugrik a béka! Hátul a kiviktartozék. A szőke csaj....
18/19 anonim válasza:
A civic 8 körül fogyaszt átlagosan.az szerintem nem sok ahhoz képest hogy más 1.6-os motorok 10 et benyelnek...
Ajánlanék egy turbót bele..de ha én megtehetném akkor Angliában adtak ki civicet 190 lóerős mootorral gyárilag..bár ez annyi pénz hogy abból már majdnem veszel egy Audit..:)
19/19 anonim válasza:
Azért olyan túl sok 1.6-oa autó nem eszik 10 litert. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!