Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azt megfigyeltétek, hogy a...

Azt megfigyeltétek, hogy a BMW, Audi, Alfán kívül szinte minden más autó kommersznek, gagyinak tűnik?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam ezen, hogy miért van így a hétköznapi autóknál. Aztán rájöttem, hogy a többi gyártónál összevissza, átgondolatlan formatervek vannak. Tök függetlenül az előző generációktól. Nincs egységes márkaarculat.

Ezeknél meg megvannak az egységes jelképek, ami sok-sok éve ott van minden autón és semmivel sem összetéveszthetők.

A BMW-n a vese, az Audin a Single Frame, az Alfán a pajzs.

2014. júl. 23. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Aha, akkor egy 10 milliós OPC Insignia és röhögjem ki az ugyan csak gagyi G Astrámból.

Vagy ma lámpánál beálltam egy AMG Merci mellé akkor át kellett volna kiabálnom hogy gagyi a kocsid paraszt.

2014. júl. 23. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Valahogy nem figyeltem meg, de most hogy olvasom, igazából nem érdekel, számos szép és jó formájú autók vannak.
2014. júl. 23. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem főleg a Lexus gagyi... Remélem csak viccel a kérdező. :S
2014. júl. 23. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Mint mondtam hétköznapi autókról van szó.

Nem AMG Merci meg Lexus..

2014. júl. 23. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
viszonyítás kérdése, de én is jobban kedvelem ha van egy márkának image-e, arculata, hagyománya, és úgy alkotnak új formatervet egy új modellnek, hogy közben az nem szakít teléjese az előtőekkel. De a golf is ilyen, mégis kommersz eléggé, pedig az az egyik olyan autó ahol modellről modellre a legkevesebb változtatás van talán. Szerintem ez az össze-vissza formavilág leginkább a fordokra meg jaoán autókra igaz, nézz meg egy 90-es évekbeli, vagy azelőtt civic-et, corollát, karakteres sportos vagány autók voltak, a mostaniak meg felfújt, majdhogynem egyterűs arányú kompaktok...
2014. júl. 24. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Mercedest , Volvot akkor még nem láttál az utakon!?
2014. júl. 24. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem nevezek meg márkákat, de tény, hogy a drágább autóknál szemmel látható a kidolgozás jobb minősége.

De hogy csak ennek a három márkának van ilyen jellegzetessége, az igaz.

2014. júl. 24. 20:46
 8/8 anonim válasza:
Szerintem ez már ìgy nem igaz 10-15 ève mèg nagyon nagy volt a különbsèg mondjuk pl: egy opel ès bmw között mára már szinte javarèszt kezdik utolérni őket. Mostanába a volkswagen ès a Renault is meg mèg sok hasonlò márka elèg komoly technikát használnak
2014. júl. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!