Normális h a megvételtől számítva ennyit kell költeni egy kocsira?
Sőt, az előző tulajdonos még a hamutartót sem ürítette ki, az is elvett két percet a drága időből...
Ennyi idős kocsi ezzel jár. Hol itt egy kis kopás, ott egy kis cserélendő ezmegaz. 14 éves Suzuki, és csak ennyi gond volt vele.
Ha a férjed valami azonos korú és árú olasz kocsit vett volna, átértelmeznéd az "ennyit kell költeni egy kocsira?" kifejezést.
Szerintem normális, én is egy hónapja vettem egy 19 éves, 1.0-ás ferdehátú swiftet 220000-ért.
Szerkezetileg jó állapotban van (szerelő átnézte rendesen, aknából). A gyújtással lett egy kis gond, csak bikázva indul a kocsi, illetve a bal első ajtót se lehet kívülről kinyitni, ha pedig letekerem az ablakot, akkor magától kinyílik az ajtó.
Szóval kell még rá költeni egy keveset, amúgy nagyon igénytelen, elnyűhetetlen kocsi. (van még egy 11 éves 1.3 16V sedanunk is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!