Szerintetek melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Kocsit szeretnék venni, alapvetően két típus tetszik, a Ford Focus és a Mazda 6-os. 1 300 000 Ft körül van mindkettő, amit kinéztem. Az egyik egy 2005-ös Ford Focus 1.6 TDCi Trend, 200 000+ km-rel, 5 liter körüli fogyasztással, a másik egy 2004-es Mazda 6 2.0 CD TE, 180 000 km-rel, 6.5-ös fogyasztással. Hosszú távra kellene időben és helyben is (napi 100 km ingázás). Fontos a megbízhatóság, és hogy ne kelljen havonta félmilliókat rááldoznom. Tudom, hogy a Mazda szervizelése elég költséges, de összehasonlítva a Forddal, sokkal drágább? Bevallom, nekem a Mazda jobban tetszik, de leginkább csak a külseje miatt.2014. júl. 22. 19:23
1/2 anonim válasza:
A Mazda jó autó, a haverom apjának is 2.0 CD van, és meg van vele elégedve. Eddig egy kettős tömegű lendkerék csere volt az autón, azon kívül semmi, csak a kopó-fogyó alkatrészek. A Fordról nem tudok véleményt mondani.
2/2 anonim válasza:
Én mazdát vennék, a 6-os mazda az egyel nagyobb kategória mint a focus. Lehet hogy drágább a szervíz, de valószinű kevesebbszer kell látogatnod, de a focus se rossz. Én szerintem sokkal meggyőzőbb egy 2 literes turbódízel, mint egy 1.6-os. Havonta féllmilliókat egyikre sem kell áldozni, ha normálisatz veszel. Na mind1 én a mazdát venném az biztos, minden tekintetben komolyabb autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!