Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyiket válasszam...

Szerintetek melyiket válasszam/néz ki jobban? Opel Astra H vagy Volkswagen Golf V?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt, és most a forma/kinézet szempontjában vizsgálódok.. :)

2014. júl. 17. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
a gulfal menőbb leszel.
2014. júl. 17. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:
SZerintem a golf jobban néz ki, nagyobb neve is van. hogy ár-érték arányban melyik a jobb arról lehetne vitatkozni, lehet hogy az opel, de én is golfot vennék...
2014. júl. 18. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is autóvásárlás előtt állok.... A Golf 5 nagyobb, ez főleg hátul érződik. Nekem az Astraban hátul a fejem érte a plafont, ami nem túl kellemes... (180cm vagyok) De neked kell eldönteni, hogy benzinest vagy gázolajost szeretnél. Én utóbbit, mivel sokat meglehet spórolni ezzel, VISZONT Gulfba csak PD TDI van, amit 10 emberből 7-8 nem ajánl, a maradék 2-3 embernek meg tök mindegy, mert úgysem az övé lesz... Én is nagyon sokat agyaltam meg már vagy 3 hónapja járom a kereskedéseket, milliónyi autóban ültem már...és most a golf IV-nél kötöttem ki, 1.9 TDI-nél...

Remélem azért tudtam segíteni. :)

2014. júl. 18. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:

nagyobb neve is van.

kár hogy csak a neve nagyobb.

2014. júl. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!