Mit ajánlanátok kezdő motornak? (A korlátlan! )
Az igazat megvallva 52 kg-ot "nyomok", de viszonylag sportosan élek. Ami "bejön": chopper, túra, bár most nagyon rákattantam egy Honda VTZ 250-re... :)
Tehát milyen kezdő motort ajánlanátok, amely mondjuk nem haladja meg a 160-170 kg-ot? Mert akin rutinoztam, 180 körül volt üres tankkal, és csak a jószándékán múllott, hogy irányíthattam. :) Vicces volt. (:
Várom a tippjeiteket!
Előre is köszi!
23/L
Valami ilyesmi infókat vártam! :)
Köszi! ;)
Az első vagyok, 29/l
Szerintem chopperben gondolkodj egyelőre, tapasztalatból mondom, hogy könnyebb megtartani ilyen kis súllyal mint a tiéd. Kezdő motornak. Aztán úgyis el fogod adni, mert kinövöd.
Én legalábis így tettem, most egy sport Hondával járok. Imádom :-)
A tipp megfontolandó... :) Főleg mert nagyon tetszenek a chopperek!
Nemcsak szépek (még nem tudok szakmai tapasztalattal jönni), de tuti hogy van oldaltámasz! :P Még a Simsont felrakom középsőre... XD
Manapság minden motoron van oldaltámasz, amin meg nincs arra lehet venni.:)
De amúgy szerintem ne chooper-t vegyél.
Valahogy nem tudnék 1 lányt elképzelni chopperen...
Akkor valószínűleg bennem van a hiba, mert a csoppereseket
nagydarab izzad kopasz bunkóknak képzelem el.
(persze tisztelet a kivételnek. :)
Köszönök minden hozzászólást! Megvettem a Honda VTZ-t!
És alig várom, hogy mehessünk!!!
Későbbiekben tervezek egy Virago-t, mert a chopper jó dolog. Viszont kell mellé egy túra, vagy sport... :P
Mindenkinek kívánok olcsó benzint, széles aszfaltot, és mielőbbi tavaszt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!