Megbüntettek 3 szor " 10 percen belül " gyorshajtásért, többi lent?
Szóval. ( jó tudom, üssék el a családom bla bla válaszokat mellőzhetitek )
10 percen belül ha megbüntetnek többször, akkor csak a legmagasabbat, vagy azonos összegűt kell befizetnem. Ez idáig stimmel.
Nos:
30 ezer ft 19:02 kor 30 ezer 19:11 kor és 30 ezer 19:20 kor magyarán én most befizetem a 19:11 eset és a másik 2 -t ugye nem kell. Csűrhetjük csavarjuk, de feketén fehéren a középső engem akkor is véd törvényileg.Mivel gyakorlatilag összeköti a 2 bírságot?
"10 percen belül ha megbüntetnek többször, akkor csak a legmagasabbat, vagy azonos összegűt kell befizetnem. Ez idáig stimmel."
Ez már csak egy emlék, hiszen ezt a szabályt pár éve megszüntették!
Ráadásul az "összekötés" se működött, csak a nettó 10 perc.
Úgyhogy ez most 90 ezer Ft-ba fog kerülni, persze kérhetsz halasztást...
Előre is sajnálom, de nem tudok válaszolni a kérdésedre.
Viszont a nap szerencsétlene címet szerintem megkaphatnád ezért:D Tudom hogy nem vicces, de én jót nevettem. Bocs:D
Én sem szoktam lassan közlekedni, de eddig csak 2 büntetést kaptam gyorshajtásra. Legközelebb használd a traffi huntert!
És bízz benne! Én azt mondtam, hogy hát ez sz r, itt nincs is traffipaxozó rendőr! Volt...
Érdekes, mindig utólag kerülnek elő a beteg rokonok, a haldokló kisgyerekek. A kérdés feltevésénél soha. Ezek a legtöbb esetben önigazoló hazugságok, hogy a többi fórumozó előtt a kérdező jobb színben tüntesse fel magát.
Az összes nagy fekete autós egybenyakú állat is mind tudja igazolni az összes gyorshajtásához, hogy épp szült a felesége, haldoklott az anyósa, stb... mindent lehet venni, csak pénz kérdése, igazolást is.
Ha igaz lenne a beteg sztori, akkor most az ő sorsáért aggódna a kérdező a kórházi ágy mellet, és nem a birságon vergődne. Szánalom, hogy micsoda emberek vannak. Amit meg nekem kívántál, teljesüljön be rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!