Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 450. 000-500. 000ft-ért...

450. 000-500. 000ft-ért érdemes lenne Punto II-t venni?

Figyelt kérdés

Nézegettem az árakat és láttam hogy a Punto II elég olcsó és megtetszett az autó dizájnja.

A legolcsóbb valamennyivel 400.000 alatt volt de abba se el. ablak, se színre fújt lökhárító, de 400.000ff-tól már egész türhető felszereltséggel vannak.

Ki lehet fogni normálisat fél millió alatt? A hibákat egy eladó se írja oda pedig egy ennyi idős autó gyakran nem hibátlan.

2014. júl. 21. 18:12
 1/3 pitykejazmin ***** válasza:
0%
Nincs azokkal semmi baj.ötszázért megéri.nem azért annyi mert szar hanem mert a piac így diktálja.nekem ez van semmi bajom vele! Nézd átt rendesen.ha 16v et veszel ott figyelni kell hidegen indíttasd el a hidrotőkék mindjárt megmutatják hogy van e valami baj az autóval.amúgy bírják .
2014. júl. 21. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg gyakori a szervo meghibásodása?
2014. júl. 21. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen az egyik barátomnak és ő nem tud mit kezdeni a szervóhibával. Egyszer csak gondol egyet a szervó és nem működik, ami adott esetben elég kellemetlen meglepetés lehet ha menet közben pont rosszkor jön elő. Ezek mellett vannak állandó apró hibái, folyamatosan javíttatja, de mindig van új baj, ezért meg is akar tőle szabadulni. Én nem ajánlom, de ha mégis ilyet veszel, akkor jól nézd át és minden kapcsolót és elektromos eszközt próbálj ki és nagyon alaposan nézd át a kocsit.

Sok sikert.

2014. júl. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!