Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nemrég vásároltunk egy g...

Kirilla Zsolt kérdése:

Nemrég vásároltunk egy g astrát. Van benne rablásgátló, amire nekem nem sok szükségem van. Hogyan tudom kiiktatni, hogy ne kelljen minden ajtónyitás után nyomkodni a rejtett kapcsolóját?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
orulj neki h van.
2014. júl. 21. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Hívd fel az előző tulajt, és kérdezd meg, hogy hol van a 2. számú titkos kapcsoló, ami kiiktatja az egész rendszert!

Ezeknél az utólagosan beépített csodáknál mindig építenek be egy kapcsolót amivel egy mozdulattal kikapcsolhatóak meghibásodás esetén, vagy ha szervizbe kell vinned és nem akarod, hogy mindenki megtudja hogyan működik a cucc!

A feleségem autójában az első műszerfal szétszedésnél megtaláltam a titkos kapcsolót...

:D

A 2. számú megoldás, hogy felkeresel egy autóvillamossági reszelőt és megbízod a kiszereléssel.

2014. júl. 21. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha a rejtett kapcsoló két vezetékét összekötöm, azzal nem oldom meg a dolgot?
2014. júl. 22. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, nem, bár az is lehet, hogy annyira egyszerű szerkezet van benne. Sose lehet tudni, ki mit gányol bele...
2014. júl. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!