Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic 1.6 Vti-ről...

Honda Civic 1.6 Vti-ről vélemények?

Figyelt kérdés

Lehetőségem lenne egy ilyen típusú kocsit megvásárolni a közeljövőben egy ismerősömtől. Mi a piaci ára jelenleg ennek az autónak? Ha jól nézem a 2000 körüli évjáratok 1 millió körül mennek, és nincs is belőle sok, elég ritkának számít, ha minden igaz. Nem értek ehhez a típushoz, szóval bármilyen információért hálás lennék, ha volt, vagy van valakinek ilyenje, vagy volt már vele dolga bármilyen keretek között.

Köszönöm előre is minden hozzászólónak a segítségeket!

2014. júl. 21. 14:09
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt kifejeltettem, hogy egy sedanról van szó!
2014. júl. 21. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

havernak ilyenje van, csak néhány évvel régebbi évjárat.

vitt vele egy kört, de én nem ájultam el se a gyorsulástól, se a menetdinamikától, pedig 1.6 os dízelolajkályhám van....

továbbá elég sokat panaszkodik, hogy nehéz, és drága alkatrészt beszerezni hozzá, a bontott darabok is ritkák.

fogyasztás állítása szerint 9-10 liter, ha hajtja...

szóval én kihagynám, de aki japan kocsi fan, annak bármit modhat az ember :)

2014. júl. 21. 15:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Annyira én se vagyok oda érte, de relatíve olcsón tudnék hozzájutni. Az 1 millió kb reális ár kb érte, nem?
2014. júl. 21. 17:15
 4/6 tomboy454454 ***** válasza:
Nekem egy 94 es evjaratu van azal le a kalapal miota nalam van (2002)azota semmi problemaja nem volt egyszer nem hagyott cserben csak a kopo alkatreszeket kelett cserelni de hat azt ugye elobb utobb minden kocsinal kell enel utobb.. nem nehez beszerezni oket kozepkategorias arban vannak es nagyon jool meglehet csinalni 1 millioert megeri-e attol is fugg hany loeros, milyen a karosszeria vol e mar torese es az elozo tulaj hogyan hasznalta!!??
2014. júl. 21. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

szar autot legkonyebben havernk lehet eladni, persze lehet kivetel.

haverenak valto gond volt, mindig nehezebben jart a kar.

amugy sztem jol ment, elverte a 2000ccm es mazdam...

de ultem jopar jobba is.

2014. júl. 21. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon meg kell őket nézni, ez is fiatalok első autója sokszor és sokat szét is hajtanak. Ezalatt azt értem, ha már megnéz egyet az ember meg kell nézni a legapróbb dolgokat is és lehetőleg menni vele egy tesztkört, fülelve nagyon, hogy mindenhol rendben van-e minden.
2014. júl. 24. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!