Mi nyekereg a Peugeot 106-os bal első futómű?
nem fogsz orulni de ugyhivjak a problemadat, hogy hatso lengokar csapagy...
A nagyobb problema ha ezt a elso alkalommal surgosen elvitted volna egy hozzaertohoz akkor talan tudtak volna kezdeni vele valamit.
Most az van hasznalod igy ameddig el nem kezd beterpeszteni a hatso kerek a doblemez fele (elvileg eleg sokat is eltudnak menni igy, akkar 10e km-t is).
A baj az hogy beallt a csapagy es a nyikorgaskor elkezdett belemarni abba a tengelybe amin van es szep lassan koptatja ameddig be nem terpeszt...
Ket megoldas van ra: 1. bontott hatso hid (30-50e ft) 2. hatsi hid felujitas garival (50-100e)
basszus elnezztem bocsanat...
nekem saxo-m volt es ott is volt ilyen hogy hol nyikogkott hol nem... nekem vegul a lengokar szintet kellett cserelni de azt is azert mert mar idegesito volt...
de azt is megprobalhatod hogy fujsz egy kis wd40-et a szilnekre es ha megszunik a nyikorgas akkor meg van a bunos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!