Roxor3 kérdése:
Ma este véletlenül fékezésnél ráhajtottam az útpadkára, a kocsi dübbent egy nagyot, érte valami nagyobb baj vajon a kocsit?
Figyelt kérdés
Fékezésnél leakartam parkolni és véletlenül túl gyorsan mentem rá a padkára és dübbent egyet a kocsi, kívülről nem látszódott jobb oldalt semmi a kocsin, a kocsi vezethetősége ugyanolyan maradt, azzal nincsen semmi probléma, de lehet attól valami nagyobb baja az autónak, és ha igen mi?2014. júl. 18. 21:51
1/4 anonim válasza:
ha nem áll másképp a kormányod azóta akkor nem
ill.
nézz alá,hogy a kaszni vagy a küszöb nem sérült-e!
2/4 A kérdező kommentje:
Kormány nem áll máshogy, ugyanúgy áll mint eddig, kasztni se sérült ahogy nézem.
2014. júl. 18. 22:35
3/4 anonim válasza:
Tippem szerint akkor a kerék üthetett bele a kerékdobba. Az abroncsot nézném meg, hogy nem deformálódott-e, nem lett-e szálszakadt esetleg. Ha igen, akkor bizonyos sebesség(ek)nél rázni fogja az autót sima aszfalton is, mintha göröngyös úton mennél.
4/4 anonim válasza:
Szerintem hamarabb összeül a rugó, minthogy beleérjen a kerék a dobba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!