Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motor lenne jó tanyára?

Kisvuk29 kérdése:

Milyen motor lenne jó tanyára?

Figyelt kérdés

Most van egy 125-ös ETZ egész szép állapotban épp ezért féltem mivel papíros mivoltából amint kitudom fizetni a jogsit utakon akarom használni és ugyan ez is jól kivisz a hegyen, de mivel féltem kéne egy csapathatóbb masina.

Csak olcsó legyen mert most jogsira kell a pénz azután meg nem marad sok még egy motorra.

Ötletek?

2014. júl. 17. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lehet ökörködni akár egy Sinson is, de inkább egy 250-es papírok nélküli MZ-t néznék, ETZ-t vagy Ts-t. Ettől olcsóbban nem nagyon kapsz jó motort, csak ha nyúzod, akkor kell is vele törődni, de ha 125-ösöd van most, akkor csalódni nem fogsz.
2014. júl. 17. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is MZ-re gondoltam mert a japán gépek drágábbak

Nem is az ökörködésen van a hangsúly csak elég nagy a birtok és nincs kedvem körbejárni mert motorral egy rövid kör villanypásztor ellenőrzés 10 km is tud lenni

Egy terepgumis ETZ-n nem lenne rossz

Csak lehet a 250-es után fura lenne visszaülni forgalomban a 125-ösre :D

2014. júl. 17. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy hobbira lenne, nem munkára. Ha így van, akkor szerintem akár egy Simson is elég lehet, bár nem tudom, hogy milyen hegy van arra, de én megpróbálnék egy olcsó MZ-t venni, akár 125-ös, 150-es vagy 250-es, csak olcsó legyen, de használható állapotú. De ha úgy látod jónak, akkor próbálj meg 125-öst venni.
2014. júl. 18. 20:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Is is

A mostanit is arra vettem hogy megtanuljak vezetni és letehessem rá a jogsit, de ha ki kell szaladni a földekre nincs más

És persze ökörködni is jó csak kímélni kell mert még egyben van mindene csak az akksi merül le folyton :D

2014. júl. 18. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!