Vásárolt már valaki a maxigumi.hu ról? Mennyire megbízható? Megérkezett a termék?
Felemás tapasztalatom van velük. Végül jól végződött, de többször nem fogom megkockáztatni, hogy tőlük rendeljek. Sajnos nem néztem utána ennek a cégnek, mielőtt rendeltem tőlük. Ha utánanéztem volna akkor eleve kizártam volna amiatt, hogy a 36 hónapos gumit még újnak tekintik. Kocsin még elmenne, de én motorra rendeltem, és egy 36 hónapos gumit majdnem inkább lecserélek, mint felteszek. Na szóval rendeltem egy Michelin Road 6 (190/50 R17) hátsó gumit "potom" 77e-ért (kedden délben) ami itthon minimum 82 + 2-3e szállítás. Itt volt a legolcsóbb + ingyen szállítás, és 72 óra mert sürgős volt. Mondanom sem kell, hogy pénteken nem ért ide mire lejárt a 72 óra, ezért rákérdeztem. Itt a "levelezés" (messenger):
én: "Nem kaptam meg a rendelést(HU-0923-00494), a 72 óra lejárt. A Tracking szerint még mindig Németországban van."
MG: "Üdvözöljük, vegye figyelembe, hogy 72 óra az átlag, általában 2-8 munkanapon belül szállítunk. Megrendelése úton van, néhány napon belül meg kell kapnia
Én: "A honlapon nem ez volt kiírva hogy "átlag 72 óra", hanem az, hogy "Ingyenes szállítás 72 órán belül". Azért vettem itt, mert sürgős. Ha hétfőig nem ér ide, kénytelen leszek máshol megvenni, és akkor ez már nem fog kelleni és elállok a vásárlástól."
Ezután nem jött több válasz. Szerencsére hétfőn tényleg megjött, annak ellenére, hogy a tracking szerint még Ausztriában volt. Már csak attól féltem, hogy valami öreg gumit kapok. Bár abban bíztam, hogy talán három éve még nem is létezett szerintem ez a típus, úgyhogy túl öreget nem tudnak küldeni. Lényeg a lényeg, megjött a gumi 3 helyett 6 nap alatt, és legnagyobb meglepetésre 3 hónapja gyártották(!) DOT (2623). Szóval happy end lett, de legközelebb inkább itthon veszek 10%-kal drágábban, ahol max 24 hónapos gumit adnak el újként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!