Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay.com-ról rendelt már...

Ebay.com-ról rendelt már Valaki? Megbízható? Vélemények?

Figyelt kérdés

Üdv. Szeretnék rendelni az ebay.com-ról egy símaszkot télére, de nem vagyok abban biztos hogy bevállaljam e a dolgot amíg nem tudok semmit az oldalról. Leírnátok hogy kinek mi a véleménye az oldallal kapcsolatban? Ja és lenne itt még valami. Amit szeretnék rendelni annak az ára:

Price:

GBP 5.99

Approximately 2,105.36 HUF

Shipping:

GBP 6.00 (approx. 2,108.87 HUF) Royal Mail Airmail (Small Packets) | See details

International items may be subject to customs processing and additional charges.

Item location:

Bury, United Kingdom

Ships to:

Worldwide

Delivery:

Estimated between Mon. Nov. 11 and Fri. Nov. 15

Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.

Please allow additional time if international delivery is subject to customs processing.

Nem vagyok valami jó külföldi árakban, szóval amit le ír hogy forintban az ára maga a terméknek: 2,105.36 HUF, akkor ez most 2105ft vagy mi az a .36?

Másik a szállítás(shipping: GBP 6.00 (approx. 2,108.87 HUF) akkor gondolom ez +2108 ft vagy mi?

Kisegítéseteket köszönöm!

2013. nov. 5. 03:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Maga az ebay teljesen megbízható. Ez is olyan mint pl a vatera, csak globálisan használható.

Tehát elsősorban az eladót kell nézni, mennyi üzlete volt eddig, mennyire sok a negatív véleményezés róla.

Az árakkal kapcsolatban ne törd a fejed, a fillér része csak a pontos átváltás miatt van. A bank ahonnan utalod a pénzt úgyis kerekíteni fog.

Plusz mivel UK-ből lenne a rendelés, elég hamar megkapod.

2013. nov. 5. 05:47
 2/4 anonim válasza:
100%

Az eBay valóban megbízható, főleg hogy a te csomagod UK-ból jön tehát szinte biztosan megkapod, ami gondot tud okozni azok a Hong Kongból érkező csomagok, mivel nagyon nagy mennyiségben jönnek és magyar posta és vám lop nagyon csúnyán sajnos, de ekkor sincs baj, a pénzed mindenképpen visszakapod hála az eBay úgynevezett "Buyer Protection" fuknciójának, ami téged biztosít.

De az Egyesült Királyságból 99%-ban megérkezik minden 8-10 napon belül, mivel ezeken még követő szám is van (Tracking ID)

2013. nov. 5. 11:01
 3/4 anonim válasza:
100%
a .36 az automatikus átváltás miatt a fillér :) (nagyon precízek)
2013. nov. 5. 11:03
 4/4 Dj.N4tk0 válasza:

Én sajnos így jártam,hogy Hong Kong-ból rendeltem és nem azt kaptam amit rendeltem.

Írtam az ebay-nek és közölték,hogy Mivel,hogy PayPal-on keresztül vásároltam ezért velük beszéljem meg.

paypal-nak meg hiába írok.

Nem tudom,hogy mi tévő legyek?

2013. nov. 6. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!