Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 43 éves bírónőnek milyen...

43 éves bírónőnek milyen kocsit javasolnátok?

Figyelt kérdés

Két gyerkőc van tehát fontos hogy bírja a strapát, jól pakolható legyen, de meg is tudjak vele jelenni. Nyilván nem rongyràzósra gondolok, de azért ne egy Dachia Logan legyen.

A tízmilliós határon belül gondolkozom.

2014. júl. 14. 19:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Toyota Awensis / Mazda6 / Honda Accord

Mercedes C-class

Passat / SuperB / Octavia

Hyundai i40

2014. júl. 14. 22:05
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem pont azért, mert úgy kell jó megjelenés, hogy ne tűnjön rongyrázásnak, és kevésbé bélyegezzenek meg sztereotípiákkal, a következőket javasolnám:

- Skoda superb

- mazda 6

- Volvo S60/v60, vagy V70

ezek már mindenképp megjelenős autók, mert a középkategóráis képviselik, igaz a V70-es volvo már a 10 milliós korlátot súrolja, de belefér ha nem x-elsz be mindent az extra listán

ezeknek a márkáknak nem negatív a megítélése, ellentétben pl. BMW mercedes audi trióval. Igaz a volvo is prémiummárka, de azt szerencsére még ma sem azonosítják az adócsalások és egyéb bűncselekmények elkövetőivel. A új mazda 6, és az új skoda superb is középkategóriás autóknak számítanak, ennél a kategóránál kezdődik a nagy és komoly autó, de ezek a kategóriájuk legnagyobbjaik, méreteiket tekintve már majdnem egy kategóriával fentebb is állnak. Egyébként ár-érték arányban nagyon jó a superb, de főleg az új mazda 6. A volvo-nál némi prémiumtermék túlárazással számolhatsz.

Ha nincs szükség ekkora autóra, mert igazából a 2 gyerek egy kategóriával kisebb autókban is elfér, és igazából elég hely van azokban is, akkor lehet új (hetes) golf, S40/v50-es volvo, vagy a japánok közül toyota auris, új mazda 3, meg egy csomó más. Fentebb a nagyobb autókat a megjelenés miatt írtam, de igazából egy full extrás 7-es golf nagyon jó lehet. Azt az autót nagyon dícsérik a tesztekben, kiforrott a technika, a hagyomány, Jó minőségű anyagok mindenütt stb...

2014. júl. 14. 22:31
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb egy B merci lenne, praktikus egyterű, nem egy pöffeszkedő luxusautó, de a csillaggal meg lehet jelenni bárhol, és (szerintem) elég nőies is...

7,5 millió az alapár, 10 millióig bőven fér bele extra is.

2014. júl. 14. 22:50
 24/30 Napkiraly ***** válasza:

Tegyük tisztába: még a miniszterek is Skoda Superb-vel járnak, Audi csak annyi van amennyi maradt a Fletóéktól. Akinek nem jut Skoda Superb annak max Ford Smax Skoda Fabia marad.

Egy korodbeli bírónő ismerősömnek Toyotája van. Az Auris jó választás.

2014. júl. 14. 23:16
 25/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat kedves mindenki!

A 6-os Mazda nagyon tetszik, az előző autóm/autònk is Mazda volt, válás után a(z) (ex)férjem azt is vitte, emocionális okok miatt nem szeretnék még egy Mazdàt pedig tenyleg szuperül néz ki.

A Volvók is tetszenek, leginkább az xc60.

Elég vagány. Köszönöm a válaszokat mégegyszer.

A miniszteri kocsikról pedig annyit, hogy nem feltètlen azért járnak Skodàval mert az egy akkora szinvonal. Minden politikus (ha választhatna) szerintem minimum Mercivel' járna, viszont egy olyan árkategória már visszatetsző lenne a nép szemében.

2014. júl. 15. 04:02
 26/30 anonim ***** válasza:
Akkor tehát a Volvót választod?
2014. júl. 15. 06:14
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél autót. :)
2014. júl. 15. 14:54
 28/30 anonim ***** válasza:
Esetleg Passat CC, Mercedes-Benz B180, vagy CLA 180.
2014. júl. 15. 16:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Peugeot 508 hófehérben jól néz ki - szerintem.
2014. júl. 15. 17:47
 30/30 Napkiraly ***** válasza:
Nem azért mondtam,mert annyira nagy szám lenne a Skoda Superb, hanem a tisztánlátás végett (itt mindenki azt hiszi hogy csúcsszuper Audikkal száguldoznak)
2014. júl. 15. 22:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!