Műanyag autólökhárítót akarok lefesteni. Van otthon általános lakk és alapozó spray-m? Ezek mehetnek a műnyag felületre vagy a műanyaghoz külön van műanyagra való alapozó/lakk?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 14:50
1/4 anonim válasza:
Bemész a festékboltba és kérj műanyagra való fújós festéket (Motip / Very Well) 400 ml. kb 1000 Ft
Én azzal festettem, mindenféle kezelés, alapozás nélkül. Csak mosás volt előtte. Az eredmény jó lett.
De milyenre akarod? Feketére? (RAL 9005 fekete)
2/4 A kérdező kommentje:
C4-es metál pirosra, ugyanis alapba színre fújt a lökhárítóm.
2014. júl. 15. 06:00
3/4 anonim válasza:
Így már komplikáltabba dolog, mert ugyanolyan szint, mint a kocsi gyári színe nem tudom, hogy hol fogsz találni spray-s változatban. Autófényezők szoktak venni, de ők is ilyen kis tégelyben, hogy kompresszorral tudják fújni.
Ha meg megveszel egy akármilyen piros festéket, akkor meg színeltérés lesz a lökhárító és a többi elem között.
4/4 A kérdező kommentje:
Azon a kis részen nem érdekelne, ha lenne egy minimális árnyalat különbség.. Már van hozzá műanyagra való kitt-em meg piros festék.. már csak az lenne a fontos h a sima spray-s alapozó meg lakk mehet e rá vagy van abba is külön műanyagra való?
2014. júl. 15. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!