Szerintetek hátrány ha egy autó korábban törve volt?
Gyakran téma hogy a fényezés eredeti e, használt autó vásárláskor sokaknál szempont. Egyik ismerősöm szerint nem érdemes ilyennel foglalkozni. Megtörtént a baj, az autó ki lett javítva, ugyan úgy használható mint régen.
Az én véleményem az hogy a sérüléseket nem lehet elkerülni ha az ember használja az autót. Bárki beléd jöhet.
Egyáltalán nem.Csak egy kicsit csavarodott az alváz és pislogsz hogy miért eszi meg sokkal hamarabb az egyik gumit az autó.
Rengeteg problémát tud okozni!
Ha ki van javítva,meg szemre nem nagyon látszik hogy mi a gáz.Úgyhogy csak nagyon óvatosan!
"az autó ki lett javítva"
Igen, az addig oké - de hogyan?
Tegnap amíg a haverom bement cigiért én ráértem nézelődni a parkolóban. Volt ott egy olyan Focus amilyenem volt régebben. Elkezdtem nosztalgiázni és végignézni: a küszöb szemmel láthatóan már cserélve volt, a végeinél elég csúnyán eldolgozva, ajtó vonaláig felrücsizve és a rücsi alatt már megint látszott hol akar előjönni a rozsda.
Szóval lehet javítani, csak sokan nem foglalkoznak a javítás minőségével, aztán 2 év után megint meg van csinálva tessék-lássék alapon műszakira, aztán viszlát...
A gyári, sérülésmentes fogja a legtovább bírni, mert ott még a szűz fémfelület kapta meg az egyenletes, jó minőségű bevonatrendszert. Onnantól hogy valaki belenyúl, belehegeszt, megcsiszolja lemezig és nem csinálja meg a lehető legtökéletesebben a felületvédelmet, onnantól megint indul a púposodás, rozsdásodás.
Na ezért érdekes, hogy mennyit volt javítgatva a karosszéria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!