Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda CRM 125 vagy Yamaha DT125?

Honda CRM 125 vagy Yamaha DT125?

Figyelt kérdés

Sziaszotk.

E két motor közt szeretnék választani, mivel más 125-ös motor az én igényeimnek nem felel meg (300 alatt legyen, kétütemű legyen, power szelepes legyen, és legyen belőle választék a piacon [a kinézet is fontos szempont]). Találtam egy csomó DT-t és CRM-et is olx-en, használtautón de nem tudok dönteni. Ugyanaz az árkategória, külsőre is mindkettő tetszik, és minden megvan bennük, ami kell. Melyik lenne a jobb választás? Mivel még nincs tapasztalatom egyikkel sem, nem tudom hogy melyik az erősebb esetleg. A hondáról olvastam olyat, hogy nagyon gyenge, olvastam olyat is hogy a legjobb 125-ös. Egyáltalán lehet vezetni közúton? Sok olyat láttam amelyiken nincs rendszámtartó, sőt szinte csak ilyet láttam. Lelehet papíroztatni 50-esre? Miben különbözik a két motor? Válaszaitokat köszönöm, kérlek írjátok le esetleges saját tapasztalataitokat, vagy saját véleményeteket is!

2014. júl. 12. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy "lehet papíroztatni 50esre" olyan nem létezik! Max olyan, hogy 50es adásvételi írtok, és ha megfog a rendőr akkor rendesen megb...nak! Amiket rendszám nélkül látsz, azoknak soha az életbe nem lesz érvényes forgalmija. Ezekkel max ki mész a mezőre és imádkozol, hogy ne találkozz rendőrrel. Amúgy kiváló gép mindkettő, a DT hihetetlenül strapabíró. DE! egy erős, vízhűtéses poweres 2t motor soha nem lesz tökéletes, mindig lesz valami kis apró hibája, kivéve ha pénz és idő nem számít.
2014. júl. 13. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igen tudom, hogy kockázatokkal jár, de sokkal olcsóbban kijövök ha nem nagymotorról van szó. (nem kell átírás, stb) Amit kinéztem DT-n a hengernél az alap 125 ccm beütés helyett kapott egy 49 ccm-et + rendszámtáblatartó sincs rajta, így szerintem csak akkor van baj ha KPM-re behívnak. Bár szerintem akkor sincs veszve minden, hisz lelehet folytani hogy annyit menjen mint egy 50-es arra az egy futópados mérésre.. Szóval a DT jobb választás lenne, ezt vettem ki a szavaidból. Köszönöm szépen a válaszod mégegyszer, további véleményeket és tapasztalatokat várok szívesen, további szép estét.
2014. júl. 13. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet fojtani hogy annyit menjen, mint az 50es? Nagyon nem vagy te tisztában semmivel, az 50es kategóriához az 50ccm-nek teljesülni e kell.
2014. júl. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!