E két motor közt szeretnék választani, mivel más 125-ös motor az én igényeimnek nem felel meg (300 alatt legyen, kétütemű legyen, power szelepes legyen, és legyen belőle választék a piacon [a kinézet is fontos szempont]). Találtam egy csomó DT-t és CRM-et is olx-en, használtautón de nem tudok dönteni. Ugyanaz az árkategória, külsőre is mindkettő tetszik, és minden megvan bennük, ami kell. Melyik lenne a jobb választás? Mivel még nincs tapasztalatom egyikkel sem, nem tudom hogy melyik az erősebb esetleg. A hondáról olvastam olyat, hogy nagyon gyenge, olvastam olyat is hogy a legjobb 125-ös. Egyáltalán lehet vezetni közúton? Sok olyat láttam amelyiken nincs rendszámtartó, sőt szinte csak ilyet láttam. Lelehet papíroztatni 50-esre? Miben különbözik a két motor? Válaszaitokat köszönöm, kérlek írjátok le esetleges saját tapasztalataitokat, vagy saját véleményeteket is!
Olyan, hogy "lehet papíroztatni 50esre" olyan nem létezik! Max olyan, hogy 50es adásvételi írtok, és ha megfog a rendőr akkor rendesen megb...nak! Amiket rendszám nélkül látsz, azoknak soha az életbe nem lesz érvényes forgalmija. Ezekkel max ki mész a mezőre és imádkozol, hogy ne találkozz rendőrrel. Amúgy kiváló gép mindkettő, a DT hihetetlenül strapabíró. DE! egy erős, vízhűtéses poweres 2t motor soha nem lesz tökéletes, mindig lesz valami kis apró hibája, kivéve ha pénz és idő nem számít.
2014. júl. 13. 17:52
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igen tudom, hogy kockázatokkal jár, de sokkal olcsóbban kijövök ha nem nagymotorról van szó. (nem kell átírás, stb) Amit kinéztem DT-n a hengernél az alap 125 ccm beütés helyett kapott egy 49 ccm-et + rendszámtáblatartó sincs rajta, így szerintem csak akkor van baj ha KPM-re behívnak. Bár szerintem akkor sincs veszve minden, hisz lelehet folytani hogy annyit menjen mint egy 50-es arra az egy futópados mérésre.. Szóval a DT jobb választás lenne, ezt vettem ki a szavaidból. Köszönöm szépen a válaszod mégegyszer, további véleményeket és tapasztalatokat várok szívesen, további szép estét.
2014. júl. 13. 21:02
3/3 anonim válasza:
Lehet fojtani hogy annyit menjen, mint az 50es? Nagyon nem vagy te tisztában semmivel, az 50es kategóriához az 50ccm-nek teljesülni e kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!