Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi pénzbe kerül kompletten...

Mennyi pénzbe kerül kompletten a motoros felszerelés?

Figyelt kérdés

Szeretném letenni az A2 jogsit (kresz már meg is van) és ha meglesz, akkor venni egy Suzuki GS500-at. Erre már azért rendes felszerelést szeretnék venni. MInden kell (Sisak, kabát, nadrág, csizma, kesztyű). Mi mennyibe kerül kb. és miből tudom azt, hogy megfelelő minőségű?

MOst Simsonom van meg egy 10ezer Ft-os sisakom, ami 40-nél jó, de mondjuk 130-nál már nem annyira. MIből tudom egy adott felszerelésről, hogy megfelelő mionőségű és érdemes megvenni?

2014. júl. 11. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy 150-200-ból már egész jót kapsz.
2014. júl. 11. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne a legolcsóbbat vedd, és csak ismert, nagy márkákat! Nem is kell a legdrágább modell, de törekedj a minőségre. Valóban, 150-200 ezer forint környéke reális.
2014. júl. 16. 20:41
 3/3 A kérdező kommentje:
És írnál nekem pár nagy márkát? Vagy hol tudok tájékozódni? Mert nekem mind egyforma, nem tudok ezekről semmit, így kicsit szeretnék tájékozódni, mielőtt elkezdek komolyan pénzt költeni.
2014. júl. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!