Melyik márka melyik modellje egykategóriájú egy Ford Focus TDCI,2012/9-es, fekete, újszerű, full extrás autóval?
Figyelt kérdés
Semmi jelentősége sincs, csupán kíváncsi vagyok.2014. júl. 11. 16:07
1/8 anonim válasza:
Peugeot 306, VW Golf VII full extrás változataival nagyjából. Felszereltség szempontjából mondjuk már odaveri a nagyobb kategóriájú autókat is, ha azok normál felszereltségűek mondjuk.
3/8 anonim válasza:
opel astra J, VW golf 6-7/jetta, toyota corolla/auris, Peugeot 308, citroen C4, renault megane, Honda civic stb. tehát az összes alsó-közép kategóriás autó, ezeknek manapság mind széles a motorválaszték és sok felszerereltségi szint közül lehet választani, legyan az japán, német, francia...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 11. 21:52
5/8 anonim válasza:
Opel Astra H is akár. Akkoriban jöttek ki az utolsó példányok.
Abból is van olyan felszereltségű, ami már vetekszik egy prémium kategóriás autóéval.
De azon néha jókat mosolygok, hogy pl a hasznaltauto.hu-n miket hirdetnek "fell extra" címszóval. Van benne egy xenon fényszóró meg esetleg egy félbőr belső, egy kipörgésgátló és már odaírják csupa nagybetűkkel, hogy full extra. Na, nem ezekre gondolok...
6/8 anonim válasza:
Ja, bocsánat, elnéztem az évet, akkoriban még bőven gyártásban volt!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Természetesen én is másra értem a full extrát.
2014. júl. 11. 23:04
8/8 anonim válasza:
Kompakt kategóriásak.
Mazda 3
Honda Civic
Toyota Auris
Renault Megane
VW Golf
Opel Astra
Peugeot 308
Kia Cee'd
Nagyon sok van, a prémium kategóriában is van kompakt, csak az már nem ez az árkategória (A-class / 1 / A3).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!