Montenegróba autóval tényleg durva az út?
Figyelt kérdés
Hallottam rémtörténeteket, hogy mély szakadék és nincs szalagkorlát, a hivatalos főút egy rozoga fahídon visz keresztül, vannak rémisztő szerpentinek. Ez igaz???2014. júl. 10. 22:00
1/2 anonim válasza:
Mi nemrég voltunk busszal, hát nem mondom hogy ausztria szintü utak vannak, de nem olyan vészes. Boszniaban felfestes-mint olyan tobb helyen nincs (fouton). A fout egy szakasza ami Hum fele vezet-na ez egy kicsit durva, egy auto fer el egyszerre, szalagkorlat nincs es mellette szakadek. De tuleltuk, pedig busszal voltunk. Montenegroba sokkal jobbak az allapotok, jo utak vannak, bar autopalya nincs. A fahid-az tenyleg igaz, az is ott van Hum-nal en eszre se vettem hogy azon mentunk at, nem olyan veszes. Egyebkent azert van csak fahid mert a Tara elvitte a regi hidat. Ha Montenegrval es az utazassal kapcs. barmire kivancsi vagy meg, irj privit:)
2/2 anonim válasza:
Hát én Boszniában voltam, a főűt igaz hogy nagyon szerpentines és rengeteg alagút van, de hát amilyen hegyeken átmegy... Na de a lényeg, hogy végig komoly korlátok vannak, és az út minősége olyan, hogy én még olyat nem láttam, több 100 km-en keresztül még csak egy kisebb hullám sem volt az aszfaltban, hibátlan, és keményen épül az autópálya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!