Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elcsúsztam a motorral, és...

Elcsúsztam a motorral, és elferdült a korményom kb 5 -10 fokot hogyan tudom helyre állítani?

Figyelt kérdés
Nem bánnám ha nem kéne szerelőt találni hozzá, azért a kérdés

2014. júl. 10. 21:28
 1/9 Granitis ***** válasza:
Jó lenne tudni hogy milyen motor
2014. júl. 10. 21:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Kymco super 8 a típusa
2014. júl. 10. 21:29
 3/9 Granitis ***** válasza:
huh... ezzel meglőttél mert Kymcot még soha nem láttam közelből :)
2014. júl. 10. 21:30
 4/9 A kérdező kommentje:
van annyi csavar az elején, hogy ha lehet akkor nem szeretném az összeset leszedni, és szétszedni minden alkatrészt, csak amit mindenkélppen szükséges :)
2014. júl. 10. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy csak a kormány sérült-e vagy a kormánytartó is, esetleg a villahíd is.

Vagy a kormány ferdén áll a kerékhez képest? (akkor villaszárak és villahidak sérültek)

Mindenesetre kérdés hogy mennyire értesz hozzá. Kezelőszerveket le kell szedni(visszarakásnál lehet hogy újra be kell állítani némelyiket)

Aztán kormányt leszedni, új kormányt visszarakni, rápakolni mindent és mehet is.

2014. júl. 10. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Kormány van elferdülve a kerékhez képest
2014. júl. 10. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezeknél leginkább a villaszár szokott elgörbülni! Szemmel nem is lehet mindig látni, de szétszedve egy sík felületen (pl. üveg) meggörgetve egyből látszik az a néhány milliméter, ami miatt ferdén áll a kormányod.

A múltkor a cégnél az egyik vonulós járőr a céges motorjával bénázott, és kb. 30-cal nekiment egy házfalnak. A Suzukinak többet nem fordult el a kormánya, mert ráhajtotta a teleszkóp szárakat a lábburkolatra! Sose hittem volna, hogy ekkora ütközéstől 10 cm-t tud elhajolni a teleszkóp!

2014. júl. 10. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Anno a motorommal hasonló volt a helyzet(úgy jutott hozzám a gép)

A teleszkópszárak görbék voltak. És mindkét villahíd meg volt csavarodva.

2014. júl. 10. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha a kormány jól van/szimmetrikus, de egyenes kormánnyal a kerék kicsit valamerre áll, akkor egy falnak kitámasztod a kereket, megkérsz valakit, hogy segítsen, és feszíted a kormányt, amíg nem lesz egyenes. 50-es motornál nálam müködött, nagyobbnál meg csak a kormány hajlott el, a villa nem, tehát le a kormány, egyenesítés, majd vissza.
2014. júl. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!