Elcsúsztam a motorral, és elferdült a korményom kb 5 -10 fokot hogyan tudom helyre állítani?
Kérdés hogy csak a kormány sérült-e vagy a kormánytartó is, esetleg a villahíd is.
Vagy a kormány ferdén áll a kerékhez képest? (akkor villaszárak és villahidak sérültek)
Mindenesetre kérdés hogy mennyire értesz hozzá. Kezelőszerveket le kell szedni(visszarakásnál lehet hogy újra be kell állítani némelyiket)
Aztán kormányt leszedni, új kormányt visszarakni, rápakolni mindent és mehet is.
Ezeknél leginkább a villaszár szokott elgörbülni! Szemmel nem is lehet mindig látni, de szétszedve egy sík felületen (pl. üveg) meggörgetve egyből látszik az a néhány milliméter, ami miatt ferdén áll a kormányod.
A múltkor a cégnél az egyik vonulós járőr a céges motorjával bénázott, és kb. 30-cal nekiment egy házfalnak. A Suzukinak többet nem fordult el a kormánya, mert ráhajtotta a teleszkóp szárakat a lábburkolatra! Sose hittem volna, hogy ekkora ütközéstől 10 cm-t tud elhajolni a teleszkóp!
Anno a motorommal hasonló volt a helyzet(úgy jutott hozzám a gép)
A teleszkópszárak görbék voltak. És mindkét villahíd meg volt csavarodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!