10+4 hetes vagyok és ma elcsúsztam/elestem? Ugye nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Kb 4 óràja történt ahogy jöttem ki a zuhany alól . Vhogy megcsúszott a làbam gyors raktam is le a kezem es utàna fenékre ültem.
Nem volt nagy esés de nagyon megrémültem. Nem vérzek a hasam sem görcsöl talàn mintha a bal petefészkemnél néha szúrkàlna.
1 hét múlva megyek a 12.heti uh-ra. Ugye ettől nem lesz semmi baja a babànak?? Ti is estetek el terhesen?
2014. jún. 27. 15:15
1/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Már éreznéd, ha lenne. Ennél nagyobbakat is szoktak esni, mégsem lesz baj. Védve van ám odabent és még nagyon picike, meg sem érezte! :) Nyugi!
2/9 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Én elestem az első trimeszterben is és 20 hetesen pedig frankón hasra estem. Épp csak meg bírtam tartani magam a könyökeimen és a térdeimen. Nem estem rá a hasamra,de súroltam a járdát. nem lett bajunk. Rendben leszel te is, sokat kibírunk terhesen!!!
3/9 anonim válasza:
ha nincs medencetaji fajdalmad, ill. nem verzel valoszinuleg nem lesz gond. En 12 lepcsofokon szagulgoztam le 12 hetesen, de nagyon szerencsesen, labamra sikerult raulnom, igy csak az randult meg. Semmi baja nem lett a babonak
4/9 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz! nekünk a doki mondta szülésfelkészítőn, hogy a babák annyira védve vannak, hogy van, hogy sokszor egy komolyabb autóbaleset se indítja be a szülést, ki vannak "párnázva" odabent:). A görcs baj lenne, akkor egyből doki! A szúrkálás csak a szalagok nyúlása szokott lenni!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
Remélem semmi baja nem lett, olyan régóta vàrjuk màr Őt!!
2014. jún. 27. 17:26
6/9 anonim válasza:
Anyukám a nővéremmel volt kb. 7-8 hónapos terhes, mikor is nem a fenekére, a hasára esett. Nem most volt már a sztori, 38 éves a nővérem.:) Elment anyukám az orvoshoz, hogy vajon nem történt-e gond, mire az orvos teljes nyugalommal közölte anyukánkkal, hogy a babák éppen eléggé védve vannak az anyaméhbe, hogy az ilyen helyzetekből ne legyen baj. Szóval nyugodj meg! A nővérem is teljesen egészséges és mint már említettem 38 éves.:)
7/9 anonim válasza:
Ja, és az lemaradt, hogy engem erősen hasba vágtak véletlenül terhesség alatt, illetve kutya harapott meg, de de semmi baja nem lett a fiamnak, lassan már 4 éves lesz.:)
8/9 anonim válasza:
En ketszer is elestem a 2. terhessegem alatt. A tetdemen meg mindig latszik az esesek helye. 3 hete szultem es semmi baja nem lett a lanyomnak.
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Gondoltam megírom h tegnap voltunk 12 heti uh-n és a babàval minden rendben :)
Köszönöm a bíztató szavakat!
2014. júl. 5. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!