Láttál már balesetet élőbe vagy éltél már át sokkoló dolgokat?
középiskolába jártam még, és a vonat amin ültem kisiklott. azaz az első 2 kocsi és én pont az elsőben ültem. nem dőlt oldalára hála istennek, senkinek semmi baja nem lett, csak érdekes volt érezni, hogy a köveken "robog" a vonat és nagy por lett hirtelen. a velem szembenülő pasi arca nagyon riadt volt.
amúgy mindig az utolsó vagonban utaztam, csak akkor majdnem lekéstem, és futnom kellett, és a vonat orra felől futottam ezért az elsőbe szálltam. :D
1.egyszer egy motoros fölvonuláson beelőzött egy másik motoros, de aztán hirtelen fékezett, és esett egy elég nagyot...
2.koccanásokat láttam meg éltem már meg. a legérdekesebb az volt mikor egy autó a pirosnál várakozó egyik autónak az utánfutóját leszakította, és rátolta a mögötte álló kocsira, aztán elhúzott...
jaaaa, de nem is ez volt a legérdekesebb, hanem amikor a cigányok nekimentek egy régi vectrával egy suzukinak, ami megpördült és jól össze is tört, aztán gyorsan elszöktek, de vissza is jöttek nemsokára, mert leesett a kocsijukról a rendszám, és azt maguk után hagyták XD aztán meg jöttek a rendőrök..:D
Igen, Egy keresztedőtésben kisautó megállt, elengedte a másik irányból jövőjet, mögötte meg belehajtott(nagyobb sebeséggel egy 40t kamion...szaladtunk oda, elájult, eltört az orra tiszta vér volt, és fojt ki az olaj... hálistennek túlélte.
16F
második vagyok.
Eszembe jutott még egy a közelmúltból: hegyre fel tekerek aszfalton, mikrobusz utánfutóval előz. Egyszer csak k*rva nagy csattanás majd szikraeső. Az utánfutó rögzítésénél elszállt valami, aztán utána ott csúszott a betonon. Még jó, hogy nem indult el visszafele(felém).
Ilyen autó 5centire mellettem megy el csak először sokkoló, aztán már csak idegesítő, hogy mi lenne, ha épp ott egy kátyú, vagy bármi.
harmadik:
ez a cigányos eszméletlen jóóóóóXD
még mindig nevetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!