Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Láttál már balesetet élőbe...

Láttál már balesetet élőbe vagy éltél már át sokkoló dolgokat?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mit?
2010. jan. 7. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

középiskolába jártam még, és a vonat amin ültem kisiklott. azaz az első 2 kocsi és én pont az elsőben ültem. nem dőlt oldalára hála istennek, senkinek semmi baja nem lett, csak érdekes volt érezni, hogy a köveken "robog" a vonat és nagy por lett hirtelen. a velem szembenülő pasi arca nagyon riadt volt.

amúgy mindig az utolsó vagonban utaztam, csak akkor majdnem lekéstem, és futnom kellett, és a vonat orra felől futottam ezért az elsőbe szálltam. :D

2010. jan. 7. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Pár hónapja egy gyorsasági motorral jött szembe egy srác, váltást ronthatta el, vagy valamin megcsúszott. Bekacsázott, aztán olyan 70km/h körül lerepült, végigcsúszott az úton, elterült. Ekkor jött a meglepetés: a csávó felült, aztán kikúszott a járdára(itt már mondták neki,h ne menjen tovább, mert nem lesz jó..). Motor ripityára tört, a srácnak ha jól tudom lába tört + egyik csigolyája repedt.
2010. jan. 7. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:

1.egyszer egy motoros fölvonuláson beelőzött egy másik motoros, de aztán hirtelen fékezett, és esett egy elég nagyot...

2.koccanásokat láttam meg éltem már meg. a legérdekesebb az volt mikor egy autó a pirosnál várakozó egyik autónak az utánfutóját leszakította, és rátolta a mögötte álló kocsira, aztán elhúzott...

jaaaa, de nem is ez volt a legérdekesebb, hanem amikor a cigányok nekimentek egy régi vectrával egy suzukinak, ami megpördült és jól össze is tört, aztán gyorsan elszöktek, de vissza is jöttek nemsokára, mert leesett a kocsijukról a rendszám, és azt maguk után hagyták XD aztán meg jöttek a rendőrök..:D

2010. jan. 7. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, Egy keresztedőtésben kisautó megállt, elengedte a másik irányból jövőjet, mögötte meg belehajtott(nagyobb sebeséggel egy 40t kamion...szaladtunk oda, elájult, eltört az orra tiszta vér volt, és fojt ki az olaj... hálistennek túlélte.

16F

2010. jan. 7. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:

második vagyok.

Eszembe jutott még egy a közelmúltból: hegyre fel tekerek aszfalton, mikrobusz utánfutóval előz. Egyszer csak k*rva nagy csattanás majd szikraeső. Az utánfutó rögzítésénél elszállt valami, aztán utána ott csúszott a betonon. Még jó, hogy nem indult el visszafele(felém).

Ilyen autó 5centire mellettem megy el csak először sokkoló, aztán már csak idegesítő, hogy mi lenne, ha épp ott egy kátyú, vagy bármi.

2010. jan. 7. 21:01
 6/12 A kérdező kommentje:
nah ezek télleg izgik,nekem egy trabi borulása volt az m7-esen,átpördült vagy 8szor a tetején és fejtetőn landolt az útszéli árokban.Ez az m1/m7 bevezetőjén volt kb 6 éve.Mást nemnagyon láttam:SDe szeretnék. 19/F
2010. jan. 7. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
ja autópályáról.. láttam más peugeot206-ot többméteres lángokban. szerencsére már nem ült benne senki sem
2010. jan. 8. 09:49
 8/12 anonim ***** válasza:

harmadik:

ez a cigányos eszméletlen jóóóóóXD

még mindig nevetek :D

2010. jan. 8. 18:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy mentő karambolozott a kereszteződésben, kb végignéztem ahogy nekicsattan az autónak aztán borul.
2010. jan. 10. 23:45
 10/12 anonim válasza:
2 hónappal ezelőtt, sötétben mentem a robogómmal. Láttam valamit az úttesten,és elkezdtem kikerülni. Pechemre az a valami elindult abba az irányba amerre kiszerettem volna kerülni. Végül rámentem a sündisznóra, az első kereket jól megdobta, de nem estem el. Azóta is fáj a szívem ha belegondolok, hogy cserbenhagyásos gázolást csináltam...
2010. jan. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!