Elméleti. Ki melyiket választaná?
Tegyük fel, hogy a pénz egyáltalán nem számít.
Ha választani lehetne egy kocsit, mondjuk amit majd használni szeretnél az elkövetkező pár évben.
A két választás lehetőség: Vagy egy villanyautó, pl.: Tesla vagy I8 egyéb hasonló vagy egy hasonló árkategóriás benzin/dízel gépet?
Mint írtam fenntartást, üzemanyag költséget nem nézve, ki mit és miért választaná?:)
" hamarosan ez is megoldódik, mármint a hatótávolság."
Majd ha megoldodik, lehet rola beszelni. Amugy nem a hatotavolsag a gond, hanem a toltesi ido.
Micsoda 100k? Nem birom ertelmezni amit irtal.
Nem sokat mond neked az hogy plug-in hibrid, ugye?
A villanymotor egeszen a vegsebessegig kepes besegiteni, valasztott uzemmodtol fuggoen segitenek be gyorsitasba, haladasba.
Egyebkent pedig barmilyen tavolsagig: az auto fekezeskor visszataplal, menet kozben is kepes tolteni az akksikat, es tucatnyi variacioban tud egyuttmukodni a ket motor.
Azert ez a dolog egy cseppett bonyolultabb, mint ahogy elkepzelted.
A fogyasztas pedig a hasznalat modjatol fugg, mint minden mas jarmuben. Az i8 normal hasznalatban siman el fog jarni 5 liter korul, de ha varosi-elovarosi kozlekedesben hasznaljak foleg, akkor sokkal kevesebbol. A 7-8 liter erosen csapatos uzemmodot feltetelez, es mutass egy masik 360 lovas sportkocsit, ami erosen csapatos uzemmodban ennyibol kijon.
Köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek újabbak is. :)
Én se maradjak ki a sorból:
Én valami 60-as 70-es évekből származó amerikai izomautót vennék, egyetlen oka maga az érzés lenne, amit az ilyen nagy ccm-es kocsik nyújtani tudnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!