Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy zajlik a B kategóriás...

Hogy zajlik a B kategóriás (elméleti) KRESZ vizsga? És milyen iratokat kell magammal vinni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
mire való az autóiskola ahova jársz?
2014. ápr. 12. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Interneten tanulom az anyagot, nem autósiskolában..

Nagyon hasznos volt a válaszod.

2014. ápr. 12. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én most fogok vizsgázni, nekem azt mondták, hogy egy személyit vigyek magammal és egy lakcímkártyát.

Menet közben az oktatásokon elkérték a bizonyítványt (én érettségit vittem) és az orvosi alkalmasságit.

Na meg persze a 30 rugót az oktatásra, meg a 4600 vizsgadíjat.

2014. ápr. 12. 19:23
 4/8 A kérdező kommentje:

És nem tudod hogy milyen programon kell vizsgázni? Mert nekem van egy egyéni gyakorlóprogram, és azt hallottam hogy ugyanolyan lesz.

Mert van egy tesztkönyvem is, és abban meg sokkal több téma + kérdés van, mint a programon.

2014. ápr. 12. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Én tavaly vizsgáztam,

Elsönek sorbaálltunk, mindenki egymás mögé, egy hölgy kérte a személyiigazolványt, lakcímkártyát, és ha van akkor a jogosítványt is elviheted a többivel, leültettek a gép elé, és megcsináltam a Kreszt,

2014. ápr. 12. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Attól tartok, ha neked gondot okoz a kereső, akkor a vizsga sem sikerülhet. Ezt kétnaponta kérdezitek meg.
2014. ápr. 12. 20:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Attól tartok, hogy nem kérdeztelek.

Hatalmas nagy okosságot mondtál most ezzel.

Képzeld 74-75 pontos teszteket írok..

2014. ápr. 12. 20:56
 8/8 A kérdező kommentje:
#5: köszönöm:)
2014. ápr. 12. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!