Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen robogót...

Norbi658441 kérdése:

Szerintetek milyen robogót vegyek?

Figyelt kérdés

Először is kinéztem magamnak egy CPI motorkerékpárt,megtetszettek digitális kijelző stb... elég jó az ára [link]

Utánna keresgéltem a neten és nemnagyon találtam új motorokat 300ezer forint környékén,de aztán rátaláltam a Keeway-re [link]

Aztmondják,hogy nem romlandó motor és viszi a 70-et simán,meg az tetszett meg benne,hogy elég nagy robogó,amikor megláttam azthodtem,hogy kisebb 125-ös,de aztán mondták,hogy 50-es,nagy a csomagtartója is...

Szoval mit gondoltok ezekről a motorokról,szerintetek melyiket vegyem meg,vagy milyen robogót vegyek 300ezer forint környékén + - 50ezer.Lényegében olasz robogókat dicsérik,de annak az alkatrészei 3x drágábbak.Városba kellene napi 5-8kilométerre,de azért szeretem,ha nem lomha és bir menni 60felett,mert városon kivül is használnám de ritkán.Előre is köszi a véleményeket :D

2014. júl. 8. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
hát 300e-ből biztos hogy nem kínait vennék, tökéletes állapotú aprilia sr 50 vagy yahama aeroxot vennék belőle, de inkább az aerox ez jóval jobban megy mint a kínai, másrészt, lehet 2-3-szor drágább az alkatrész hozzá, de amennyiszer beszarik a kínai több lesz a költséged arra..mint ha vmikor egyszer lesz valami baja , persze nem olyat kell venni ammi rommá van hajtva meg stb...
2014. júl. 8. 13:25
 2/4 Petee2107 válasza:

Üdv! Szerintem a saját döntésed legyen! Ha még többen fognak válaszolni, annyi féle motort ajánlanak majd. Ugyanígy van az autóval is. Mindenkinek más tetszik, és mást istenít. Én például mondanám a Vespa-t mert évtizedek óta elismert robi, igaz én egy Simsont vettem ami odabasz minden téren. Itt MO.-on elég égőnek tartom a robogóval való villogást, így nem törekednék a csícsás kinézetre (arra ott van Olaszország és Franciaország ahol tudnak is motorozni), főként mert minél futurisztikusabb a kinézet annál drágább túlnyomó többségében. A Simson-ra rakhatsz csomi tartót, megkapod 60-80000,-ft. körüli összegért megy mint állat, bármi elromolna te meg tudod javítani fillérekből és bírja a hosszabb távokat is.

Pl.: Bátyám vett 1 Piaggio NRG robit. Rögtön rossz lett, amit követett még nagyon sok meghibásodás. Mindez 480.000,-ft. vételárért kapta most pedig standar-en áll a gép. Azóta (6. éve) csak olajat cseréltem a Simóban, brahiból cseréltem benne gyertyát, meg izzókat. Szerintem saját sorsod kovácsa légy! Sok szerencsét!

2014. júl. 8. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ennyi pénzért nevesebb márkát vennék. Igaz használtak, de ilyen pénzösszeggel szépeket, és keveset futottakat lehet venni. Bár azt be kell valljam hogy keeway sokat fejlődött debütálása óta, de nem hiszem, hogy még hozzák azt a színvonalat mint a nagyobb márkák. Azt is szem előtt kell tartani, hogy nevesebb márkák jobban tartják az árukat, mint a liszenszes kínaiak.

De az is megfontolandó, hogy keeway, illetve CPI esetében lesz egy új robogód, aminek ismered az előéletét.

2014. júl. 13. 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Épen ezért szeretnék új robogót venni,és akkor szerintetek melyik a jobb Keewy vagy CPI?

Köszönöm az eddigi kommenteket.

2014. júl. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!