Ma 35 fok volt. Sok nagy, újabb autó klíma nélkül, letekert ablakkal kóricált a Balaton parton. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Direkt figyeltem, 8-10 éves autók lehettek, pedig akkoriban eléggé elterjedt volt már. Meglepően sok VW (Passat, Golf, Bora) volt köztük.
Erre az extrára nem volt pénz, vagy mi a magyarázat?
2014. júl. 7. 22:53
1/8 anonim válasza:
Ha folyamatosan tudok haladni, normális tempóval (nem túl gyorsan, nem túl lassan), én is inkább az ablakot nyitom ki, a klímát annyira nem szeretem. Én azon röhögtem, hogy amikor megjött a tavasz és a jó idő, és a legjobb volt nyitott ablakokkal furikázni, akkor is hányan bezárkóztak inkább a kocsijukba, és - gondolom - nyomták a klímát ezerrel...
2/8 anonim válasza:
Vagy csak kis távra mentek és annyi időre felesleges, vagy elromlott a klíma, mint az enyémbe.
3/8 anonim válasza:
Elkezdték használni az eszüket. Tőlünk nyugatabbra is csak akkor használják a klímát, ha letekert ablak már nem segít, csak ront a helyzeten. Jobban szeretek én is nyitott ablakban könyökölve vezetni, mint csukott ablakkal klímázni, klímát csak akkor kapcsolok, ha muszáj, többet használom esős időben párátlanításra, mint nyáron hűtésre.
4/8 anonim válasza:
"többet használom esős időben párátlanításra, mint nyáron hűtésre."
Itt egyes, ezzel én is így vagyok.
5/8 anonim válasza:
Klímával többet fogyaszt az autó, a letekert ablak pedig nagyobb szabadságérzetet ad mint bezárkózni. Én is így közlekedek.
6/8 anonim válasza:
Én pl.: csak végszükség esetében használok klímát mert fáj tőle a fejem :(
7/8 anonim válasza:
Húha na irigykedünk már. Egyszerűen nekem is jól szokott esni hogy lehúzzam az ablakot, és nem vagyok elzárva a külvilágtól. Pláne ha a Balaton környékén krúzolok.
Ja, az autómba háromzónás klima van.
8/8 anonim válasza:
Ha rövid távolságra megyek, akkor én is inkább leengedem az ablakot, mert 2-3km-en sokra nem megyek a klímával ( pedig kétzónás ). Ha viszont ennél messzebbre kell menni, akkor már klíma, én bizony 35 fokban már izzadok , mint örömlány a templomban.. 25 fokban még oké a leengedett ablak, de 30 felett nálam már nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!