Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérné-e chiptuningolni?...

Ledzep kérdése:

Megérné-e chiptuningolni? (részletek lent)

Figyelt kérdés

A minap megérdeklődtem hogy ha chiptuningolnánk a fiat puntomat...ami csak 55le-vel rendelkezik mennyi változás lenne

+8 LE és 12 Nm-el nőne a teljesítmény és ez 40 ezerbe kerül.

Szerintetek megérné??

2010. jan. 6. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez nézőpont kérdés.. szükséged van arra a 8LE-re?

A Chiptuning inkább dízel autóknál hoz nagyobb eredményt... de egyik barátomnak a 2.0-ás Opel Astra G-jét chippelték meg így lett 130LE. Nála érezhető a változás. De egy sima benzines autónál szerintem nem éri meg erre költeni, az a plussz lóerőt meg sem fogod érezni!

Annyira gyengének érzed a kocsidat?

2010. jan. 6. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, azt kifelejtettem hogy neki 90LE-ből lett 130, vagyis +40LE vel lett több nyomatékba nemtudom mennyi változás lett, de az is nőtt szépen :)
2010. jan. 6. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Hali, NEM éri meg. Ha jól gondolom egy 55S puntód van. Miért szeretnéd tunningolni? Gyorsabb nem lesz legalábbis nem észrevehetően. Ajándékba adnád a 40 ezret. Ha nincs sok pénzed de szereted nyomni neki, vegyél 1,4 GT Punto-t, kb. 600 ezer körül kaphatsz egy jót, azt érdemes spécizni, hiszen alapból 136LE, 940kg, ami jól hangzik és szépítgetni is könnyebb ,ezenkívül klima, és minden lényeges dolog ami egy mai autóban benne kell hogy legyen.
2010. jan. 6. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első példáján jót nevettem. 2.0-es astra mikor 90LE? Meg ha 130at csináltak belőle, akkor jól elb**zták. Mert alapból 136.

A kérdésre térve, kis teljesítményű autóknál nem igazán éri meg, a változást esetleg kiegészítve egy direktszűrő+kipufogórendszerrel éreznéd meg jobban. De egy 55 lovas puntora nem költenék ennyit.

2010. jan. 6. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:

OFF:

a 2 literes diesel az 82LE (2.0 DTL CDX)

2010. jan. 6. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Te tudod , bár én ajánlom hogy nézz körül mert vannak más gyártók is ahol 40 ezer pénzből olyan chipet tudsz venni ami többet kihoz az autódból!Ha szeretnél bele előbb nézz körül, döntsd el melyik kell és tedd bele :)
2010. jan. 6. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Hát bazki én megchipeltettem az 1,2 16v-s kocsimat,jó drágán.Meglett az eredmény:1 év múlva széthullott a fél elektronika és a gatyám is ráment a javításra.
2010. jan. 6. 22:36
 8/9 Twinx ***** válasza:
szar helyre vitted chipeltetni:S
2011. márc. 24. 19:00
 9/9 A kérdező kommentje:
hogy-hogy szar helyre?
2011. márc. 26. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!