MIért fogyaszt sokat az Autóm? (Opel Corsa) részletek lenn! (SOS)
Egy Opel Corsa B 1.0i 12V tipusÚ kocsim,van. ez a kocsi állítólag 5,5 max 6 literrel jól van. na most nekem eszik vagy 8-9et,és nem pörgetem,alíg járok városba,kiszámítok minden lámpát ne keljen megállnom,drága a benzin!egy nagyon óvatos dob van rajta,semmi tuning,és egy picit szélesebb kerék 14" (185/55),nem hiszem hogy ettől enne ennyit.
na most ami eddig konkrétum: Elvittem szerelőhöz,feltették számítógépre,semmi motorhiba nem volt.Szűrőt és gyertyákat is cseréltek,de ugyan úgy zabál :S
Sokan mondták,hogy lehet hogy az EGR szelep lehet a gond.
a kérdésem hogy mi a ti véleményetek első sorban,és mi a fogyasztása a kocsinak,aki ismeri ezt a típust persze.
ha tud segíteni, előre is nagyon köszönöm
Szia!
Nem romlott el az automata szivatód?
Nekem 1.4-es Astrám van, 6.5-literes átlagfogyasztással. Szóval jogos a felháborodásod. A 8-9 az sok egy 1.2-es autótól. Vidd még szerelőhöz, hátha találnak vmit.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!