Első autó vásárlás 900 ezerig?
Olyan segítséget szeretnék kérni hogy milyen autót érdemes 800-900ezer között vásárolni?(plusz költségekkel együtt maximum 1millió)
Első autóról lenne szó, olcso fenntartás, nem olyan vészes fogyasztásilag.
10évesnél öregebbet nem igen szeretnék, Néztem Swiftet 2005évjáattól de nagyon nehéz találni ebben az árkategóriában, chevrolet lacettit is néztem de annak a fogyasztásáról elég durva adatokat olvastam 10liter körül városban.
Ha tudnátok ajánlani esetleg autókat és érveket is mellé nagyon megköszönném.
Még egy kis infó általában városba használnám néha néha autópályán is de emiatt nem gondolkodok dizelben.
nagyon jó linket tett be az előttem szóló..
...tanulságos, de hajszálnyit leszel csak beljebb...ezt igazából azok értékelik, aki már a sokadik autójukat tolják, és tudják, hogy az igazság odaát van..
sok autóm volt, ennek fényében javaslom, hogy hunyd be s szemed, vegyél nagy levegőt, és keress egy barátságosnak tűnő mercit...ezzel sok meló lesz, vagy még annál is több, de ez egy igazi világmárka...ha a fogyasztás izgat, akkor ne vegyél autót..
szóval: egy aránylag jókinézetű 190-es, vagy 123-as...
...keress egy becsületesebb merciismerő barátot, az talán segít.
szóval gyúrj egy mercire(benzines, nem füstölő, inkább kéziváltós, egy évig érvényes műszakis, garantáltan nem lopott,kevés töréssel)
(én csak automatával járok, de egy elsőautós még megborzongana a technika felülmúlhatatlan csodájától, a jó öreg hidraulikus automatától)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!