Mitsubishi pajero 2?
Köszi, ezek szerint most vitték el, mikor beraktom még jó volt. Itt egy másik nem drága, de használhatónak tűnő paj 2 [link] ez jobban tetszik (és aszfaltbarátabb) mint az 1. gen kockapajero. Ez úgy tűnik, hogy kevesebbet eszik, mint a régi, ez "csak" 9-10 átlagba. Néztem vitarát, az 7-8 litert füstöl el.
Discovery tulajdonossal találkoztam, neki 1. gen automata váltós volt, azt mondta hogy azért vett ilyet mert kényelmes, nagy és ezt fent tudja tartani, nincs különösebb baja. A fórumokon is vegyes vélemények vannak, van aki 8 év alatt csak hátsó fékbetétet cserélt, mást nem. Következő hozzászóló meg panaszkodik a rozsdára és ahogy mondtad, a széthulló alkatrészekre. Ezek szerint a disco kiesett. Engem a hatalmas beltér, a tágasság fogott meg benne, de alkalmi munkákból ezek szerint nem lehet fenntartani. Maradt a vitara 1.6 jlx 3 ajtós cabrio és a pajero 2 2.5 td (ebből is lehetőleg cabrio).
Következő kérdéseim: szerintetek a ponyva vagy a levehető keménytető a jobb? (A ponyva azért jó, mert út közben le lehet venni és betenni a csomagtartóba, de könnyebben sérül és kivágják a tolvajok. Meg talán kevésbé biztonságos is). [link] ez például tetszene, de csak ponyva van hozzá.
Másik kérdésem, hogy a pajeronál ezek a jelzések, hogy gl, gls és glx ezek mit jelentenek, és mi a különbség közöttük?
Eddigi válaszokat köszönöm, ment a pacsi mindenkinek.
12 éves a céges pajero pick up
2.5 tdi
300 van benne, gyári turbó, de más dolgokkal volt gond.
Aszfalton se megy 8 liter főlé, de terepen sem megy 10 főlé.
Viszont nehezen fordul, ha megcsúszik tehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!