Mire jók a gyári fojtások? (motorban) Mire jó ha kiszedjük? Legális kiszedve használni?
Azért jó, mert csak így férnek bele az adott kategóriába, és azért jó kiszedni, mert így nagyobb teljesítményt érsz el. Sok motor például úgy volt 25 kw-os hogy agyonra volt fojtva, de így legálisan használhatták azok is, akiknek csak "A korlátozott" jogsijuk volt. Ha kivették a fojtást, akkor a motornak nagyobb lett a teljesítménye, de a forgalmiban maradt a 25 kw.
Nem legális, de a kutya nem fogja ellenőrizni, ha fojtás nélkül használod a motort. A rendőrt csak az érdekli, hogy mi van a forgalmiban.
A gyári fojtás a motor élettartamát növeli ha benne van.
Tehát nem pörgeti szét magát a henger.
Kiszedés után sem lesz erősebb a gép, max csak nagyobb végsebességet fog elérni.
Természetesen legális a kiszedése, hiszen hivatalosan ezt a műveletet szervízben is elvégzik.
Sőt! Nagy örömmel, hiszen utána már jönnek a gondok, bajok.
(széthajtás, gyűrűtörés, hengerbeállás)
És ez javítási költségekkel jár.
A szervíznek ez BEVÉTEL!
Nemhiába csak a gari lejárta után teszik meg.
Ami a sebességhatárt illeti, -az meg mindenkinek saját felelőssége!
"Kiszedés után sem lesz erősebb a gép, max csak nagyobb végsebességet fog elérni."
Te nagyon el vagy tévedve öcsém...
3-as vagyok.
Kedves kérdező.
Szervízes vagyok!
Nyugodtan vetesd ki a fojtásokat!
Nekem az csak Jóóóó. :-D
Utána legalább Nekem is folyamatosan lesz pénzem! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!