Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek gimibe...

Milyen motort vegyek gimibe járáshoz?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy motort ,hogy megkönnyítsem a gimibe járást.Az ár kb. 50-80 ezer Ft körül lenne.Állítólag 50cm^3-ig nem kell jogsi.Viszont 50cm^3-nél gagyi robogókat találtam (lehet hogy vannak jók,csak még nem láttam,meg simpsonokat.Na ezekkel szerintem kicsit gáz gimibe járni.Tudtok ajánlani jó motort?(krossznak örülnék a legjobban)

2014. júl. 1. 20:51
 1/9 Nosco ***** válasza:

Nem tudom honnan szedted ezt az 50cm-ig nem kell jogsit de ezt most verd ki a fejedből. A kerékpárra nem kell jogosítvány.

50cm-ig M kategória (vagy B-s jogosítvány)

125cm-ig A1 kategória

35 kw-os Akorl kategória (itt a köbcentit nem tudom)

A korlátlan pedig az A kategória.

Szóval előbb jogosítvány és csak utána motor.

2014. júl. 1. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
előbb tegyél le jogsit hozzá , utána akarj venni
2014. júl. 1. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Először is 50-es motorra, robogóra AM-es vagy B-s jogsi kell.

Másodszor 80 ezer ft-ért ne válogass, örülj, ha kepsz valami használhatót. A Simson-okat (így írják, a Simpson család egy rajzfilm sorozat!) ne szóld le, nagyon jó 50-es motorok, ha értenek hozzá. És a robogók se gagyik, arra kell használni, amire valóak: A-ból B-be eljutni minél gazdaságosabban.

2014. júl. 1. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen messze van ez a gimi?
2014. júl. 1. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:

AM jogosítvány kell. A kavarodás onnan jöhet, hogy B kategória megszerzése esetén nem kell külön még ezt is letenni.

80e forintod van rá? Beleszámoltad a bukósisakot (60e), kesztyűt (20e), kabátot (40e), gerincvédőt (30e), csízmát (35e) és térdvédőt (30e)?

2014. júl. 1. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez lemaradt:

Gimnáziumba járáshoz robogó tökéletes. Ülés alá berakod a táskát és már mehetsz is. Jobb, mint a hátadon hordani. Amiket én ajánlanék: Gilera Runner és Yamaha Aerox.

2014. júl. 1. 21:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam hogy gáz a simson.. olyan mint egy Lada az autóknál, ami szerintem nagyon jó.viszont néztem a jogsit , és amennyibe kerül , inkább várok egy évet és leteszem a b jogsit
2014. júl. 1. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Vagy veszel egy dongót :D

Ugyanis 300W alatt nem kell rá jogsi. Legyen az elektromos vagy belső égésű motorral hajtott.

És mielőtt megkérdezed:

B-s jogsival NEM vezethető 125ccm-es motor. De B125-nek nevezett tanfolyammal olcsóbban meg lehet csinálni az A1-es jogsit. Ami 125ccm ÉS 11kw-ig jó.

2014. júl. 1. 21:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!