Érdemes venni Volkswagen Golf V-t 1.9 PD TDI motorral?
Ha Golf IV-et nézel, ott is csak a 90 és a 110 lovas sima TDI, a többi már ott is PD.
Szerintem PD és PD között nincs sok különbség, itt sem szoktak rájuk panaszkodni. Ha még nem tette meg kétszer a Hold-Föld távolságot, akkor szerintem választhatsz PD-t is. Volt itt a gyakorin már sok PDs kérdés, keress rá, írtak már bőven okosságot.
Ha van keret, akkor én inkább egy jó állapotú fiatalabbat néznék magamnak.
Nekem az a tapasztalatom, hogy külföldön (kifejezetten Ausztriában/Németországban/Svájcban) sokkal jobban törődnek a kocsijukkal az emberek, nem sajnálják rá a pénzt, meg hát legyünk őszinték nekik azért van is miből költekezni az autóra. Ebből kifolyólag könnyebben talál az ember valóban jó állapotú autót. Ráadásul náluk a PD TDI-vel sem nagyon akad gond, hiszen jobb minőségű a gázolaj amit beletankolnak, és igazából erre érzékeny az adagoló. Ugyanolyan, mint a TFSI benzines motor szintén a VW konszernen belül.
Szóval ja, nem biztos, hogy sokkal olcsóbb lesz ha külföldről veszi az ember az autót, sőt, összességében én azt mondom még akkor is megéri jobban onnan venni, hogyha ugyanannyiba kerül mindennel együtt, mintha itthon vennéd meg. Csak nyilván azért ott is nagyon alaposan át kell nézni az autót, mert nem minden arany ami fénylik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!