Mi nyikoroghat?
Figyelt kérdés
Opel corsa c 2005-ös.a napokban fedeztem fel,hogy valami nyikorog kifejezetten lassú tempónál.elég halkan indult a dolog,de mire hazaértem nagyon hangos lett!
Nem rég lett cserélve fékbetét,de mivel nem fékezésnél nyikorog igy azt kizárnám.most lett cserélve vezérműlánc is...de sztem ennek sem lehet köze hozza...
Esetleg nektek van tippetek?előre is köszönöm!
2014. júl. 1. 13:56
1/2 anonim válasza:
Hallotál már csúszó ékszíjat? Az nem lehet? Ebből hogy valami nyikorog nem lehet megmondani hogy mi lehet? Mikor csökken mikor növekszik? Amúgy a fékbetét nyikoroghat még ha fékezésnél nem is teszi.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen hallottam már és gyanakszom is rá.
Köszi szépen!
2014. júl. 1. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!