Megéri ez a 9990 ft. -os F1 belépő?
Idén is lehet venni ezt a ( [link] 9990 forintos jegyet. 18 éves lány létemre nagy rajongója vagyok a F1-nek és régi vágyam, hogy ellátogassak az egyik futamra.
Aki vett már ilyen jegyet, annak mi a tapasztalata? Milyen volt a hely, ahol ült/állt? Megérte? Milyen volt az utazás?
Előre is nagy köszönet! :)
10000 Ft a klub tagságival? Jövőre lehet inkább ezt fogom választani:D Csak a szállás macerás, engem is érdekelni ki, hogy tudja megoldani.
Borsodból megyek :)
Tavaly másodjára mentem, akkor ilyen jeggyel és szerintem nagyon is megérte :) Az utazás tényleg térítésmentes, én vonaton, metrón és buszon is ingyen utaztam, a lényeg, hogy a nyakadba legyen akasztva a jegy, hogy látható legyen.
A pályára érdemes minél korábban odaérni, hogy jó helyet találj magadnak. A betétfutamok alatt ráérsz körbenézni, és az sem árt ha kivetítő közelben táborozol le, mert egyébként nehéz követni az állást. Javaslom a pálya utolsó kanyarjára néző dombot, ahonnan a célegyenest is belátni, ráadásul több kivetítőt is láthatsz. Az sem baj, ha elég magas vagy, mert megeshet, hogy nagyon kell nyújtózkodnod ahhoz, hogy láss is valamit, hiába állsz domboldalon :D
Mivel várhatóan idén is hőség lesz, pakolj sok-sok folyadékot, lehetőleg ne a pályán vedd meg, mert elképesztően drága minden. Ott még a jégkrémek is 1000 Ft-tól kezdődnek, hogy a 3500 Ft-os hamburgert ne is említsem :D
Jó tanács a futam végére: ha szeretnéd a célegyenesből nézni a dobogós ceremóniát, már a leintés előtt 10-15 körrel érdemes eljutnod valamelyik kapuhoz. A befutó után rögtön kiengedik a szurkolókat, és ha jó helyet akarsz elcsípni, akkor rohanni kell a rajtvonalig :) Ha viszont időre vissza kell érned Bp-re a vonat vagy busz miatt, akkor minél hamarabb érdemes elhagynod a pályát, mert hihetetlen tumultus alakul ki az ingyenes buszjáratoknál. Számomra ez volt a legmegterhelőbb a nap során, élet-halál harcot kellett vívnom, hogy visszaérjek a Keletire az este 8-kor induló vonatomhoz :)
Az biztos, hogy megéri, mert ha tényleg rajongsz a F1-ért, akkor ez egy életre szóló élmény :) 18 éves lány létemre én is ezt mondom :)
13:34
Miért neked kőtáblába faragták a személyidet hogy olyan nagy teher lenne? Nem olyan nehéz az hogy ne tudd elvinni. Amúgy is kell alapból hogy nálad legyen, plusz a belépésnél is el kérik. Legalábbis pár éve kérték, szerintem ez nem változott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!