Megéri ez a 9990 ft. -os F1 belépő?
Idén is lehet venni ezt a ( [link] 9990 forintos jegyet. 18 éves lány létemre nagy rajongója vagyok a F1-nek és régi vágyam, hogy ellátogassak az egyik futamra.
Aki vett már ilyen jegyet, annak mi a tapasztalata? Milyen volt a hely, ahol ült/állt? Megérte? Milyen volt az utazás?
Előre is nagy köszönet! :)
Ezek igazából "domboldali" jegyek, tehát ahova ezek jók, ott semmi lelátó nincs, csak leülsz a domboldalba és látod a pályát (egy részét). Az F1 nagy élmény, még az új hangokkal is, szerintem.
Maga a pálya viszont nagyon drága, ha enni vagy inni akarsz bármit is, erre lehet készülni.
Igazából akkor éri meg, ha fel tudod használni utazásra is.
Ha nem akkor viszont jobban megéri a sima klubos tagsági jegy, mert az 10.000 Ft, viszont egész hétvégére jó. Ha többen mennétek kocsival, akkor szerintem, ez a klubos megoldás sokkal jobb.
Amúgy állójegy mindkettő, időben oda kell vele érkezni kapunyitásra, hogy normális helyről nézhesd a pályát, ennyi a hátránya, viszont az ára tényleg kedvező.
Voltam kint egy párszor.
Ennyiért állóhelyet kapsz. Csütörtökön bemehetsz vele a boxutcába, péntek-szombat-vasárnap meg oda állsz ahová csak akarsz. Érdemes egy domboldali helyet kiválasztani. Ha vasárnap jó helyről szeretnéd nézni a futamot akkor már regger 7-re nyitásra oda kell menni. Pestről vannak ingyenes buszjáratok, én utoljára az Árpád híd lábánál szálltam fel rá. A pályán valóban elég drága minden (1.5 literes ásványvíz is volt 1500 forintért), de vihetsz otthonról is magaddal. Egyedül üveget nem lehet bevinni, de dobozosat, műanyag palackosat bármit bevihetsz. A helyválasztásnál arra is érdemes figyelni hogy kivetítő legyen a közelben.
Go Kimi!☺
Szabolcs megyében lakok, szóval kihasznált lenne a felutazásra járó pénz, amit a belépő is magába foglal! :)
Köszi amúgy mindenki a véleménynyilvánítást. Még erősen meg kell fontolnom, mivel nem vagyok eleresztve, másrészt meg nem nagyon lenne kivel mennem. DE reménykedek!
Szerintem is nagyon megéri. :)
Több éve nézem de csak most tudok eljutni - tegnap vettem meg a jegyet.:))
Egyébként én is egyedül megyek, de kárpótol az élmény, hogy végre ott leszek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!