Motorosok! Ti hogy viselitek a bőrruhát magatokon 30 fokban?
Én utálok bőr nélkül motorozni, de amúgy sem bírom a meleget mindig ver a víz pláne ha belepréselem magam a ruhámba. Így nyáron kénytelen vagyok utcai ruhába menni. De sokakat látok bőrbe, hogy bírják/bírjátok?
24/L
Nekem nincs bőr, mert a cordurát praktikusabbnak tartom és olcsóbb is volt. Ez alá be lehet öltözni hidegebb időben is.
Full fekete, de ki lehet bírni, csak ne kelljen megállni. Ajánlott a nagyobb városokat kerülni :)
Milyen motorod van?
Szintén cordura ruhám van. És szintén fekete. Menet közben még 30°C felett sincs benne melegem (persze minden szellőző nyitva, alatta csak póló és alsógatya) lassú tempónál sem.
Viszont 1-2 perc állás benne a napon már elég kellemetlen.
(bár mikor a jogsit csináltam volt hogy 30°C-ba kabátba szálltam fel a buszra, itthon leraktam előtte a jó hűvös garázsba és egy darabig jól tartotta a hideget is :))
Sajnos nincs saját motorom még. :( Utas vagyok, gsxr 600 amugy.
Neked milyen motorod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!