Szerintetek megéri megvenni ezt az autót?
Figyelt kérdés
így kép alapján szerintem rendben van, de csak szerintem furcsa hogy alufelnivel együtt csak ennyi az ára?
2014. jún. 30. 17:00
1/3 anonim válasza:
Hiába vagyok nagy Opel fan, azért egy lassan 20 éves kocsi azért nem épp megbízható, és biztos lesz mit szerelni rajta. Ha tetszik vedd meg, de fontos az, hogy legyen pénz a javítására és az etetésésre (tankolásra) - a legtöbb pénzt ugyanis ez fogja elvinni.
2/3 anonim válasza:
nem furcsa, ez ennyit ér, nem egy nagy was ist das az a felni nem egy 20 colos krómfelni az... szerintem megéri, ezek jó autók viszonylag kevés dolog tud benne elromlani a mai autókhoz képest főleg hogy ez egy 8 szelepes szívómotor, nem is kihegyezett, sokat bírnak ezek a kocsik alkatrész olcsó hozzá, fogyasztani se sokat fogyaszt 60 lóerőre a biztosítás teljesítményadó is olcsó. ennél olcsóbban kulturáltan kinézőbb, és kisebb költségű autót nem nagyon lehet venni, de azért nézz szét hszen ebből a kocsiból annyit árulnak mint a szemét, tudsz miből válogatni, lehet hogy ennyiért fiastalabbat is kapsz, 2000-es évjárat körülit ugyaneis ezt sokáig gyártották mint opel astra classic, mikor már régen a G astra volt az aktuális modell.
3/3 anonim válasza:
Én mondjuk klíma nélküli autóért egy forintot nem adnék, legyen alatta akármilyen felni is.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!