Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 mi lehet a baj?

Simson s51 mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Raktam össze a gyújtást. És mikor állítanám be azt tapasztalom, hogy 180 fokkal el van menve. Tehát alsó hp. elõtt kezd el nyitni a megszakító. Ezt a motort darabokban vettem, mit b...hattam el? Létezik típuson belûl több féle lendkerék? Help!!! Köszönöm!

2014. jún. 28. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ez igencsak fura. Ez úgy jöhet össze hogy a főtengelyen az ék helyét éppen 180 fokkal arrébb marták ki vagy a lendkerékben az ékpályát ugyanígy. Valami selejt utángyártott alkatrész van a dologban, úgy gondolom.
2014. jún. 28. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nehéz 180 fokkal elfordítva feltenni az alaplapot, de kis ügyességgel nem lehetetlen! Szóval biztosan jó áll az alaplap?

Így:

[link]

2014. jún. 28. 23:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az alaplap jól áll. Közben kiderítettem,hogy nekem egy s50-hez való lendkerekem van sajnos. Ami annyiban tér el az 51-tõl, hogy kb. pont fordítva van kimarva a bütyök benne. Mivel az s50 gyújtás alaplapján ellenkezõ oldalon van a megszakító az enyémhez képest. Most vehetek egy másik lendkereket : ( Köszi a válaszokat!!!
2014. jún. 29. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!