Zsebvirág kérdése:
Mitől állhatott le a Suzuki motorja?
Figyelt kérdés
Egy 1.3-s 94-es Swiftről van szó. Ma autópálya kijárón hajtottam ki, mikor váltottam vissza 5-ből 4-be lassításhoz, kinyomott kuplungnál leállt a motor, de mikor felengedtem akkor beindult, utána semmi, ment rendesen.
Előtte 2 óráig ment a lámpa, rajta felejtettem. De nem volt semmi, 1 pöccre indult. Ment 1x-re pendrájvról zene, világítás. Talán a kicsit merült akksiról lefogyott a szusz és nem maradt a gyújtásnak?
2014. jún. 27. 21:32
1/9 anonim válasza:
Nincs köze az akksihoz.
Nem tudom a Swiftnél, hogy van megoldva az alapjárat szabályozás de azt nézném meg első körben.
2/9 A kérdező kommentje:
Az lesz a baj, sokszor lámpánál gáz kell mert leállna.
2014. jún. 27. 22:11
3/9 anonim válasza:
szerintem egy fojtószelep tisztítással megúszod, de ha esetleg mégsem akkor a alapjárati motort cseréld ki először. :) valószínőleg. akksinak nincs köze hozzá.
4/9 A kérdező kommentje:
Alapjárati motor mennyibe fáj?
2014. jún. 27. 23:19
5/9 anonim válasza:
menj be egy suzuki bontóba..ott kérdezd.
6/9 anonim válasza:
Ingadozik az alapjárat,vagy eleve alacsony?
Nagyon nem mindegy...
7/9 anonim válasza:
10 ezertől van alajpárati motor kb. de ha az szaar vagy el van koszolódva, akkor jellemzően ingadozik az alapjárat, illetve a megszokottnál magasabb, főleg meleg motornál. esetleg még a gyújtás elósztó fedelet ha leveszed ott az érintkezők szoktak oxidosak lenni, meg kell kapargatni kicsit. Bár az inkább idnításnál szokott lenni hogy egyszer csak nem indul be.
8/9 A kérdező kommentje:
Olyan már volt, pörgött, pörgött induláskor, de nem kapta el, nem indult be. Most nem az a baj hanem hogy túl alacsony a fordulatszám.
2014. jún. 28. 22:57
9/9 anonim válasza:
Én javasolnám még a lambdaszonda, ac pumpa és benzinszűrő ellenőrzését is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!