Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket kellene megvennem és...

Melyiket kellene megvennem és miért?

Figyelt kérdés
Autót szeretnék venni. Van pár autó, amelyek között nem tudok dönteni. Kérlek írjátok le a véleményeiteket, hogy melyiket vegyem és miért. Számomra fontos lenne az ár is és a kényelem is. Íme amelyek közül nem tudok választani: Peugeot 5008, Citroen Grand C4 Picasso, Ford S-Max, Opel Zafira, VW Turan, Sharan
2014. jún. 27. 13:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Peugeotot és Citroen -t ki lehet hagyni,ami marad az közül kell választani. Én ezt a kettőt választanám, VW Turan (ami Touran),vagy Ford vagy Opel Zafira (mert nekünk is Opel Zafira van,2001-es).
2014. jún. 27. 13:41
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jún. 27. 13:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy a VW Sharan-ról lemondok (mert 10 milliótól kezdődik), de a Peugeot-t és a Citroen-t miért hagyjam ki? Kiváltképpen a Peugeot tetszett meg.
2014. jún. 27. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem a megbízhatóságukról híresek. Tény hogy kémyelmesek, de az elektronikájuk sok meglepetést okozhatnak.
2014. jún. 27. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Első voltam,igen ez így van,elektronikája nem a legjobb,és a motorhoz is alig lehet hozzáférni, ha valamit szerelni kell. Nézegesd még a Ford S Max -okat,Zafira -kat,Touran -okat,esetleg még a Ford Galaxy -kat (de inkább csak 2003tól és felfele,mert a régebbiek nagyok,és nem is olyan szép külsőre,már túlzottan nagy)
2014. jún. 27. 21:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a Peugeot-nak nem a legjobb az elektronikája illetve a motorizáltsága, de ha egy 2012-2013-as modellt választanék az se lenne jó? (Ugyan így a Citroennel.)
2014. jún. 27. 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Azért akarok kitartani a Peugeot vagy a Citroen mellet, mert az áruk jóval alacsonyabb, mint egy német Opel vagy VW ára.

Vagy inkább ne sajnáljam és válasszam a drágább, de megbízhatóbb német márkákat?

2014. jún. 27. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
mindig is német autóink voltak és most is az van.. de volt egy renault scenic II-esünk és kib**szott kényelmes volt.. utána majd 1 évig szokni kellett a passatot... :/ mire nem az jutott eszembe minden beülésnél hogy jaj de kényelmes is volr a Renault , amitől mellesleg én is féltem franciasága miatt mégsem volt vele gond 270ezer alatt..akkor viszont váltó csere
2014. jún. 28. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat gyújtótrafók voltak rajta cserélve!
2014. jún. 28. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ford +1
2014. jún. 29. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!