Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Karbantartás mentes akkumuláto...

Karbantartás mentes akkumulátor rosszul lett feltöltve* szabad-e áramos forró ragasztópisztollyal "foltozni"?

Figyelt kérdés

Van egy pontosan ilyen fajta [link]

akkumulátorom robogóhoz és itthon kellett feltölteni. A 6 gumikupakból 5 tökéletesen belement, viszont az egyik az istenért sem akart. Ahogy nyomtam úgy jött ki mellette, nem tudom talán túl sok volt oda a sav. Most a kis kupakból kilóg még 1-2 mm kb és ha megnyomom engedi, bár nagyon gyengén.

Szeretném megragasztani tömítés gyanánt ott ragasztópisztollyal. Van ennek értelme?

2014. jún. 26. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs, és a családi kapcsolatokban nem is lesz.
2014. jún. 26. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
hát vidd vissza aztán kicserélik
2014. jún. 26. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy nem most vetted?
2014. jún. 26. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen így van most vettem, lehet hogy akkor az lesz, csak mondom felteszem már a kérdést hátha valakinek volt már hasonló tapasztalata :)
2014. jún. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!